Özel Eğitim Uygulama Okulundan Kuntoğlu’na Ziyaret

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu yönetici, öğretmen, öğrenci ve velileri İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

Özel Eğitim Uygulama Okulundan Kuntoğlu’na Ziyaret

2 Nisan dünya genelinde Otizm Farkındalık Günü olarak kabul edilmiştir. Bu özel günde otizme dikkat çekmek için çeşitli etkinlikler düzenlenir. Etkinlikler kapsamında Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu yönetici, öğretmen, öğrenci ve velileri İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak Okul Müdürü Barbaros Orman 2 Nisan Otizm Farkındalık Gününde yapmış oldukları etkinlikler hakkında İl Müdürü Kuntoğlu’na bilgiler verdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, yapmış olduğu çalışmalardan ötürü Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Barbaros Orman’a, yöneticilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Kuntoğlu, “Özel eğitim gören öğrencilerimizi önemsiyoruz. Çünkü bu toplumda yaşayan her birey bizler için kıymetlidir. Otizmli çocuklar ve bireylerin daha kolay sosyal hayatta yer alabilmeleri için her birimize sorumluluklar düşmektedir. Devletimiz bu noktada tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Bizler üstüme düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu öğrenci velilerinin isteklerini dinleyerek görüş alışverişinde bulundu. Bu anlamlı ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflara sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284