Özel Gevher Hatun Koleji’nden Basin Mensuplarina Kahvalti

Karaman Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu, ilde görev yapan yerel ve ulusal basin kuruluslarinin temsilcilerine ve çalisanlarina 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla okul binasinda kahvalti verdi.

Özel Gevher Hatun Koleji’nden Basin Mensuplarina Kahvalti

Programda konusan Okul Müdürü Tanju Yildirim, medyanin Türkiye'de çok önemli bir görevi olduguna dikkatleri çekti. Yildirim, birçok problemin çözüm yolunun, yapilan haberlerle, ve dogru bilgilendirmelerle bulunabilecegini dile getirdi. Saglikli bir sekilde yapilan yayinlarin Türkiye'de bireylere ve toplumlara her anlamda katkisi olacagini kaydeden Yildirim, medyanin yasadigi kendi sorunlarinin da buna paralel çözülebilecegini ifade etti.
Okulun egitimi ve çalismalari hakkinda kisa bir bilgi veren Yildirim, mart ayinda temeli atilmasi planlanan yeni okul ile ilgili de teknik bilgiler verdi. Yildirim, "10 bin 500 m2 alanda 750 kapasiteli yeni okulumuza insallah 2012-2013 Egitim Ögretim Yilinda geçmeyi planliyoruz." dedi.
Karaman Gazeteciler Cemiyeti Baskani Ahmet Cicibiyik da yaptigi konusmada medyanin Türkiye'de etkisinin ve gücünün farkinda olduklarini dile getirerek yapilan yayinlarin dogru ve tarafsiz olmasi noktasinda gerekli hassasiyeti gösterdiklerini söyledi.
Karaman'in problemlerinin çözümünde istenilen katkiyi yapmaya çalistiklarini belirten Cicibiyik, bosanma oraninin yüksek oldugu Karaman'da gerek Avrupa Birligi projeleri ile gerekse sivil toplum örgütü çalismalari ile çözümün mümkün oldugunu ifade etti.
Saglikli çalismalarin henüz hayata geçirilemedigine dikkatleri çeken Cicibiyik, medyanin bu sürece her anlamda destek verecegini dile getirdi. Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu'nun düzenledigi program ve yeni okul çalismalari ile nedeniyle okul yönetimine tesekkür eden Cicibiyik, "Karaman için yapilacak güzel çalismalara her zaman destek verecegiz. Bu konuda gereken hassasiyeti gösterecegiz." dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284