Özel İdare Ekipleri Kapalı Köy Yollarını Açtı

Karaman’da geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı sonrası merkezde çok etkili olmayan kar yağışı köylerimizde yoğun tipiyle birlikte yolları kapatmış ve Belediye, Karayolları ve İl Özel İdaresinin yol açma ve kurtarma çalışmalarıyla karla mücadeleye ara vermeden devam ediyordu.

Özel İdare Ekipleri Kapalı Köy Yollarını Açtı

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Cuma günü gece gündüz yürütülen çalışmalarla ilgili yeni görüntü ve bilgiler elimize ulaştı.

Ekipler gündüz gün boyunca Karadağ Radar İstasyonu Yolu ile Güldere Köyü yolundaki görev sahasındaki yolları açma çalışmalarını aralıksız devam ettirdi. Ayrıca Tavşanlı, Seyithasan, Cerit, Kozlubucak, Değirmenbaşı, Ağaçyurdu, Gökçe, Yılangömü, Göcer, Dağkonak, Aybastı ve Özdemir köylerinde de gün boyunca karla mücadele çalışması aralıksız devam ettirildi.

Akşam saatlerinde ise Seyithasan köyü yol açma çalışmalarının devam ettiği sırada yol üzerindeki Güneş Enerji Santralindeki bekçi müdürünün bölgede mahsur kaldığı öğrenildi. Saatler süren yol açma çalışmaları sonrası kurtarılan bekçi müdüründen sonra gece boyunca mesailerine devam eden ve önümüzdeki günlerde beklenen kar yağışı nedeniyle hazırlıklı ve taarruzda olduğunu belirten İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri 7/24 görevimizin başındayız dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284