Özel Mümine Hatun Hastanesinde Bir Ilke Imza Atildi

Açildigi günden bugüne Karaman halkina alaninda uzman hekimlerle hizmet vermeye devam eden Özel Mümine Hatun Hastanesi hastane olarak bir ilke imza atti. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmani Doç. Dr. Gülsah Bademci’nin gerçeklestirmis oldugu basarili operasyon sonrasinda sagligina kavusan Halit Atabay hastane ekibi ve doktoru Gülsah Bademci’ye gösterdikleri yakin ilgiden dolayi tesekkür etti.

 Özel Mümine Hatun Hastanesinde Bir Ilke Imza Atildi

Halit Atabay “Geçirdigim iskazasi sonucunda belimde kirikoldugu tesbit edildi ve Konya’ya sevk edildim. Orada da ayni teshis konuldu ve tavsiye sonucu Özel Mümine Hatun hastanesine geldim. Burada hekimime güvendim ameliyatimi oldum. Suanda çok iyiyim, yürümeye bile basladim. Agrilarim kayboldu. Doktorum ve hastane yönetimine çok tesekkür ediyorum.” dedi.

Bu operasyonun çok ciddi ve özen gösterilmesi gereken bir ameliyat oldugunu belirten Doç. Dr. Gülsah Bademci “Halk arasinda vida takilmak olarak bilinen ve yaklasik olarak 3 saat süren basarili bir operasyon sonunda hastamiz sagligina kavusmus ve yakin zamanda da taburcu edilecektir.   Bu ameliyatin hastanemiz tarafindan yapilmasi bizleri çok sevindirmis ve halkimiza en iyi hizmeti sunmaya hastane olarak devam edecegiz” dedi.    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284