Özel Öğrencilerden Özel Ziyaret

Özel Karaman Uyum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri öğretmenleri Nuray Kabakyer ve Gökhan İçel gözetiminde 10 Ocak Aktif Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle KGRT’yi ziyaret etti. 

Özel Öğrencilerden Özel Ziyaret

Öğrencilerin gazetecilik mesleğini tanıması ve toplumsal kültür kazanması amacıyla kurumumuzu gezen Özel Karaman Uyum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri böyle bir mesleğin nasıl icra edildiğini görmek istediklerini dile getirdiler. 10 Ocak Aktif Çalışan Gazeteciler Günü’nde öğrencilere mesleğin getirmiş olduğu sorumluluklar ve zorlukları anlatan haber merkezi çalışanları öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Öğrencilere stüdyo, reji odası, televizyon programı yapım aşaması ile çekimlerin nasıl gerçekleştirildiği aktarıldıktan sonra kurumumuz bünyesinde bulunan gazete haber merkezi ile radyo yayın odası tanıtılarak bilgiler verildi.  
Öğrencilerden birkaçının gazetecilik mesleğine ilgili olmaları eğlenceli görüntülerin ortaya çıkmasına neden olurken ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 


 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2019, 10:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Suat kürekçi
Suat kürekçi - 5 yıl Önce

Gençler geleceğimizin teminatıdır emeği geçen ilğililere çok teşekkürler ederiz

SIRADAKİ HABER

banner284