Özel Yetenekli Öğrenciler Başarı Belgelerini Kuntoğlu’dan Aldı

Karaman Bilim ve Sanat Merkezinin özel yetenekli öğrencileri Kurum Müdürü Ayhan Zerman ve Matematik Öğretmeni Ömer Arslan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

Özel Yetenekli Öğrenciler Başarı Belgelerini Kuntoğlu’dan Aldı

Ziyarette, Kurum Müdürü Ayhan Zerman, BİLSEM´de yapılan çalışmalardan ve faaliyetler hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kutoğlu’na bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İl Müdürü Kuntoğlu BİLSEM’in özel yetenekli öğrencileriyle bir süre sohbet etti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kuntoğlu tatil dönemini kitap okuyarak ve dinlenerek geçirmelerini istedi. Kuntoğlu, “Gelecekte kiminiz bilim adamı, kiminiz öğretmen, kiminiz de siyasetçi olacaksınız. Sizlerin bu makamlara gelebilmesi için ise çok çalışması, kitap okuması ve araştırma yapması gerekir. Bizler, sizler için bu makamlarda çalışıyoruz. Sizlere olan güvenimiz ve inancımız tamdır. Sizler bu ülkeyi daha iyi yerlere getireceksiniz” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Kurum Müdürü Ayhan Zerman´a ve tüm personeline çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Kuntoğlu, BİLSEM tarafından düzenlenen eğitim programlarını tamamlayarak üst programa geçen öğrencilere belgelerini verdi.

Ayrıca ziyarette, İl Müdürü Kuntoğlu, BİLSEM´in Karaman Geleceğinde Bilim Şenliği temalı TÜBİTAK 4007 Projesini de inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında kurum yöneticilerinden bilgi aldı.

Ziyaret, günün anısına öğrencilerin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284