Pazarcilar Odasi Üyelerini Bilgilendirdi

Ilimizde faaliyet gösteren Pazarcilar ve Manavlar Odasi Yönetim Kurulu Yunus Emre Konferans Salonunda üyelerini bilgilendirdi.

Pazarcilar Odasi Üyelerini Bilgilendirdi

Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcilar Esnaf ve Sanatkârlari Federasyonu Baskani Mehmet Çakman ile Belediye Zabita Müdürlügü elemanlarinin da katildigi toplantida konusan Pazarcilar Odasi Baskani Bekir Sager çesitli konular hakkinda açiklamalarda bulundu.
Baskan Sager, “Karaman Pazarcilar Odasi Türkiye’de örnek gösterilmektedir. Gerek dürüstlügü gerekse de pazara taze sebze ve meyvelerin tasinmasi bakimindan bir numarayiz. Bu üstünlügümüzü tutmak için çalismalarimizi yogunlastiriyoruz. Haftanin çesitli günlerinde sehrimizin degisik yerlerine kurdugumuz semt pazarlarina gelen müsterilerimize daha iyi hizmet vermek için mal getirdigimiz kamyonlarin Pazar giris çikis yerlerine park edilmemesini hasleten rica ediyorum. Müsterilerimizin pazarimizi rahat rahat gezerek iyi bir sekilde alisveris yapmasi bizlerin daha çok kazanmasini saglar. Bu bakimdan lütfen kamyonlarimizi daha uzak yerlere park edelim” dedi.
Federasyon Baskani Mehmet Çakman’da, yeni Hal yasasi konusunda pazarci esnafina genis açiklamalarda bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284