POLEM Güvenlik Hizmeti Vermeye Başladı

Polis Emeklileri Derneği bünyesinde kurulan POLEM Güvenlik Hizmetleri Karaman’da da çalışmalarına başladı.

POLEM Güvenlik Hizmeti Vermeye Başladı

Polis Emeklileri Derneği Karaman Şube Başkanı Halil Yalçın, POLEM’in genel merkezinin İstanbul’da olan ve Türkiye genelinde 37 şubesi bulunan bir güvenlik şirketi olduğunu belirterek emekli emniyet mensuplarından oluşan özel güvenlik hizmeti verilmek amacıyla kurulduğunu söyledi.

Polis Emeklileri Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Genel Sekreter Hüsamettin Yıldırım, Muhasip Memiş Ertekin, Sayman Ülkü Fidan ve Başkan Halil Yalçın, KGRT’yi ziyaret ederek, POLEM’in kuruluş amacı hakkında bilgi verdiler.

Yalçın, “Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği kuruluşu olan POLEM’in sermayesinin tamamı derneğimize aittir. Gelirlerimizin tümü şehit, gazi ve polis yakınlarının yararına kullanılmak üzere Polis Emeklileri Derneğine aktarılacaktır. Polis güvenlik yönetim kadrosu yıllar içerisinde kendi branşlarında yıllar yılı çalışan özel güvenlik deneyimi olan kişilerden ve emekli olmuş emniyet mensuplarından oluşan profesyonel kadrodur. POLEM Güvenlik A.Ş. Karaman şubesi olarak müracaatları kabul etmeye başladık. Teşkilatımızdan yeterli sayıda çalışan olmaması durumunda görev almak isteyen her kesimden vatandaşlarımızın da müracaatları kabul edilecektir. Güvenlik kimlik kartı bulunan herkes başvurabilir” dedi.

Yalçın POLEM’in kamu kuruluşları, AVM, site ve konut, inşaat ve şantiye, turizm ve otel, hastane, işyeri ve tesis, sanayi ve atölye güvenliğinin yanı sıra VİP hizmetleri, geçici güvenlik hizmetleri, iş merkezi güvenliği, liman nakliye ve antrepo güvenliği, plaza güvenliği, spor tesisleri, eğitim kurumları güvenliği ve danışmanlık hizmetleri verdiğini belirtti. (Emel Yavuzaslan)

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 10:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fikret BAYRAKTAR
Fikret BAYRAKTAR - 6 yıl Önce

Halkın huzurunda sorumlu ülkemiz halkının engüvendiği kurumların başında gelen Emniyet Teşkilatından alınlarının akıyla emekli olan teşkilat mensuplarımızın emekli olduktan sonra halka hizmette devam etmelerini sağlayacak olan derneği bu hizmetinde başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner284