Polisin `Lokum Ye` Uygulamasi

Karaman Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü, Trafik Haftasi kapsaminda “Ceza yerine lokum ye“ uygulamasi yapti.

Polisin `Lokum Ye` Uygulamasi

Ismet Pasa Caddesi üzerinde yapilan uygulamada, durdurulan sürücülerin ehliyetleri sorgulandi. Sorgulamada simdiye kadar hiç trafik cezasi yememis sürücülere lokum ikram edilirken, içinde ‘Trafik kurallarina uyma konusunda gösterdiginiz bu sorumlu ve duyarli davranisiniz için tesekkür ederiz' yazisinin bulundugu ve Emniyet Müdürü Mehmet Sahne imzali tesekkür zarfi verildi.
Yapilan uygulama hakkinda bilgi veren Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürü Murat Bademoglu, “Amacimiz trafikte duyarli sürücüleri tespit etmek suretiyle sadece trafik polisinin ceza yazan degil, ayni zamanda onlari ödüllendiren, onurlandiran da bir kisi olduguna vurgu yapmak istedik. Sürücülerimizi uygulamalarimizda kontrol ediyor, ehliyetlerini sorguladigimizda ceza almadigi takdirde onlara bir de trafikte duyarli bir vatandas olmasindan dolayi tesekkür mektubu veriyoruz. Bu uygulamamiz sürücülerin trafige daha hassas ve duyarli olmalarini saglamak içindir. Uygulamalarimiz Trafik Haftasi kapsaminda her gün devam edecek" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284