Potanin Küçük Elleri Sampiyonluk Için Terledi

Türkiye Basketbol Federasyonu 2014-2015 faaliyet programinda yer alan küçük erkekler basketbol 4. Grup müsabakalari sona erdi.

 Potanin Küçük Elleri Sampiyonluk Için Terledi

Türkiye Basketbol Federasyonu 2014-2015 faaliyet programinda yer alan küçük erkekler basketbol 4. Grup müsabakalari 31Mart – 04 Nisan 2015 tarihleri arasinda Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarin ardindan sona erdi.

31 Mart – 04 Nisan 2015 tarihleri arasinda Yunus Emre Spor Salonunda gerçeklesen Küçük Erkekler basketbol 4. Grup müsabakalarina Adana, Gaziantep, Hayat, Mersin, Osmaniye, Konya ve Kayseri illerinden katilan toplam 60 sporcunun katilimi ile gerçeklesti. Oldukça çekismeli geçen maçlarda küçük dev adamlarin göstermis oldugu performans ve hünerler izlemeye gelen sporseverlerce takdir topladi. Yaslari küçük olmasina ragmen illerini en iyi sekilde temsil etmek için mücadeleden kaçinmayan ve son düdüge kadar tüm hünerlerini sergileyen küçük devler göstermis olduklari performansla renkli bir sampiyonaya imza attilar.
Grup müsabakalari sonunda duygu ve düsüncelerini dile getiren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Ilimizde gerçeklesen küçük erkekler basketbol grup müsabakalarinda ter döken sporcularimizin göstermis olduklari centilmence hareketlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Müsabakalarimiz tam anlamiyla çok heyecanli ve çekismeli mücadelelere sahne oldu. Gruplarinda dereceye girerek birincilik elde eden takimlarimiz yakin bir zamanda yari final ve final müsabakalarinda illerini temsil edeceklerdir. Takimlarimiza simdiden katilacaklari sampiyonada basarilar diliyorum.
Ayrica, Karaman’da branslar içinde en çok oynanan maçlar içinde Basketbolun da oldugun belirtmek istiyorum. Gençlerimizin basketbola ilgisi oldukça büyük. Spor Il Müdürlügü olarak okullarimiza basketbolu tanitip, yapilan müsabakalarda oynamalarini sagliyoruz. Hedefimiz gençlerimize basketbolu sevdirip ileride 12 dev adamlar yetistirmek ve uluslararasi arenada basarilar elde etmektir” seklinde konustu.
Müsabakalar sonunda olusan tablo ise;
1. Konya Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü
2. Gaziantep Güney Egitim Kurumlari Spor Kulübü
3. Kayseri Meliksah Üniversitesi Spor Kulübü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284