Prof. Dr. Sabri Gökmen’e Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesine Prof. Dr. Sabri Gökmen’in, yeniden rektör olarak atanmasinin ardindan gerçeklestirilen tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Prof. Dr. Sabri Gökmen’e Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
Karaman’da bulunan kamu ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri Prof. Dr. Sabri Gökmen’e tebrik ziyaretlerinde bulunuyor.
Vali yardimcisi Erkan Isa Erat, Karaman Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Hüsamettin Bayram, Il Saglik Müdürü Nuriye Ulu, Ticaret Odasi Baskani Mustafa Toktay, Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Mehmet Ari ve Egitim Bir-Sen Baskani Yunus Özdemir ayri ayri Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret ederek tebrik ettiler ve yeni dönemde basarilarinin devamini dilediler.
Prof. Dr. Sabri Gökmen, gelen tüm ziyaretçilerine tesekkür ederek, edindikleri deneyimler isiginda daha da güçlenerek çalismalarina devam edeceklerini söyledi.
Rektör Gökmen “ Karaman’a hizmet eden tüm kuruluslarinin destegine her zaman ihtiyacimiz vardir. Üniversiteyi sehirden ayri düsünemeyiz. Yeni dönemde de tüm kamu ve sivil toplum kuruluslariyla isbirligimize devam edecegiz.” diye konustu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284