Prof.Dr. Necmettin Erbakan Parkı, Genişletilen Alanda Çalışmalar Tamamlandı

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı tamamlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkın'a, otogar önündeki yeşil alanın dahil edilmesi için başlatılan düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Prof.Dr. Necmettin Erbakan Parkı, Genişletilen Alanda Çalışmalar Tamamlandı
Karaman Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımı tamamlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, yeşil alanları ve sosyal donatılarının ve çay bahçesi ile vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Otogar önündeki mevcut yeşil alanın da düzenlenerek parka dahil edilmesi ile parkın toplam alanı 18 bin metrekareden 30 bin metrekareye ulaştı. Bu düzenlenen alan piknik alanı olarak da kullanılabilecek.
Genişletme çalışmalarının tamamlandığı alanı inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; " Hergün binlerce vatandaşımız tarafından ziyaret edilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı'nda başlattığımız genişletme çalışmalarımızı tamamladık. Parka dahil ettiğimiz bu alana yürüyüş yolları yaptık, kamelyalar, piknik masaları ve çocuk oyun grupları yerleştirdik. Vatandaşlarımız bu alanı aynı zamanda piknik alanı olarak da kullanabilecekler." dedi
Başkan Çalışkan; "Sosyal Yaşam Alanlarının Sayısını Artıracağız"
Diğer yandan Başkan Çalışkan, parka gelen vatandaşlarla sohbet ederek parkın fonksiyonları hakkında bilgiler verdi. "Karaman'da sosyal yaşam alanlarının sayısını artıracağız" diyen Başkan Çalışkan; " Belediye olarak vatandaşlarımızın huzur bulacağı, sosyal yaşam kalitesini yükseltecek hizmetleri önemsiyoruz. Kısa süre içerisinde bu anlamda kaliteli işler ortaya koyduk." dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2016, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284