PTT Kurulusunun 172. Yilini kutladi

Posta ve haberlesmede 172 yildir hizmetlerine devam eden PTT kurulusunun 172. yilini kutluyor.

PTT Kurulusunun 172. Yilini kutladi
 PTT kurulusunun yildönümü nedeniyle Posta Isletmeleri Basmüdürlügü tarafindan bugün bir dizi etkinlik düzenlendi. Ilk olarak Cumhuriyet Parki’ndaki Atatürk anitina çelenk sunulmasiyla baslayan etkinlikler PTT Basmüdürlügü’nde Basmüdür Ayse Kiliç tarafindan yapilan basin açiklamasi ile devam etti.
Kiliç yaptigi açiklamada, “Insanoglunun ilk çaglarda baslattigi posta ve haberlesme trafigi çesitli degisme ve gelismelere ugrayarak günümüzde daha iyi durumlara gelmistir. PTT Genel Müdürlügü’de kurulusundan bugüne kadar degisen sartlar ve gelisen teknolojiye ayak uydurmus, çesitli yenilikler ve düzenlemeler yapmistir. Ülke genelinde 4500’e yakin isyerimizle müsterilerimize genis bir ag ile hizmet vermekteyiz. Posta Isleme Merkezleri’nin ve PTT Merkezlerinin Modernizasyonu, otomasyon islemlerinin olusturulmasi, personelin egitimi ile daha çagdas bir yapiya kavusan PTT, halkimiza sundugu hizmet kalitesi ve ileriyi gören genis vizyonu ile yoluna devam etmektedir. PTT isyerlerimiz posta hizmetlerimizin yaninda Posta çeki, havale, Western Union, sabit telefon, GSM faturalari, kontör yüklemeleri, elektrik su, dogalgaz gibi tüm fatura ödemelerinin yapilabildigi, emekli maaslarinin alinabildigi, bireysel kredi verildigi, kisisel pul hizmeti ile kendi logonuz veya fotografinizdan üretilmis kisisel pul basimi uygulamasinin saglandigi, 23 banka ve finans kuruluslari ile yapilan anlasmalar dogrultusunda bankacilik ve sigortacilik hizmetleri yaninda süratli, güvenli, kaliteli ve ucuz olarak kargo hizmetinin verildigi, merkezler haline gelmistir” dedi.
PTT Basmüdürü Ayse Kiliç, daha sonra islerini halletmek için Postaneye gelen vatandaslarla da sohbet ederek istek ve dileklerini dinledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284