PTT’den Vali Tapsız’a Kişisel Pul Koleksiyonu Hediyesi

PTT Başmüdür Vekili Ahmet Topçu, beraberindeki heyet ile birlikte Vali Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret ederek, PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kişisel pul koleksiyonu hediye etti.

PTT’den Vali Tapsız’a Kişisel Pul Koleksiyonu Hediyesi
15 Temmuz 2016 Cuma günü gerçekleşen ziyarette PTT Başmüdür Vekili Ahmet Koç tarafından Vali Süleyman Tapsız’a ait özel pul koleksiyonunun yanı sıra Türkiye’nin tarihi ve turistik yerlerini gösteren katalog ile pul kataloğu hediye edildi.
PTT Başmüdür Vekili Ahmet Koç ziyarette Vali Tapsız’a, PTT’nin çalışmaları hakkında bilgiler verirken, PTT olarak halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gördüklerini belirterek, vatandaşların daha hızlı ve daha kaliteli hizmet alabilmesi için tüm gayretleriyle çalıştıklarını ifade etti.
Hediye edilen özel pul koleksiyonu için PTT Genel Müdürü başta olmak üzere, müdür vekili Ahmet Koç’a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Vali Tapsız ise, geçmişten günümüze PTT’nin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, PTT’nin gelişen teknoloji ile birlikte vatandaşlara hizmet etme noktasında daha iyi yerlere geleceğini söyledi.
Vali Tapsız, ziyaretin ardından Ahmet Koç’un nezdinde tüm PTT mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284