Rajon Ismet: Baskanim Çalismani Gölgelemek Istiyorlar

Konuyu Belediye Baskan Yardimcisi Niyazi Bulduk’a götürdük. Sayin Baskanim olayi enine boyuna anlattim. Yasananlari bizzat gördü.

Rajon Ismet: Baskanim Çalismani Gölgelemek Istiyorlar

Ilimizin taninmis simalarindan emekli esnaf Ismet Diver (Rajon Ismet) ten Karaman Belediyesine sitem ve öneri var.

Gazetemize kadar gelerek yasadigi sorunu gazetemiz araciligi ile dile getiren Rajon sunlari söyledi:
Öncelikle Karaman Belediyesi'nin Akilli Kart Sistemi ile Akilli Su Karti uygulamasina geçmesinden dolayi Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan'a çok tesekkür ediyorum. Vatandas için birçok kolayligi ve avantaji olan bir uygulama. Ancak gelin görün ki uygulamada birtakim sikintilar yasiyoruz.
Ben geçen gün Akilli Kartimi Aldim ve Belediye'ye gittim. Belediye'de görevli personelden birine kartima su için kredi yüklemek istedigimi ve bana yardimci olmalarini istedim. Fakat hiç beklemedigim bir cevapla karsilastim. Bana görevli personel "Biz yardimci olamayiz. Gidin disaridaki Kredi Yükleme Makinesinden kendiniz yükleyin" dedi. Ben de kendisine ben karti kullanmasini bilmedigimi hiç olmazsa bu seferlik yardimci olmasini rica ettim. Bu sefer ilgili personel bana daha da sert çikarak "Kardesim sen laf anlamiyor musun? Git basimdan" diyerek saygisizca beni azarladi ve kovdu. Bunun üzerine ben de kendisine "Saygisizlik yapma belediye vatandasa hizmet etmek ve yardimci olmak için vardir, kaldi ki ben buraya para yada baska bir sey istemeye falan gelmedim, tam aksine su kredisi satin alarak belediyeye para ödemeye geldim, bakin sizi amirlerinize sikayet ederim" dedim. Bu kez personel bana "Git nereye sikayet edersen et. Istedigin yere sikayet et" diyerek beni daha çok rencide etmistir.
Rajon Ismet sözlerine söyle devam etti: Ben 68 yasinda birisiyim. Benim gibi bir çok yasli, engelli veya bu uygulamayi bilmeyen insan var. Ben buradan hosgörüsüne siginarak Sayin Belediye Baskanimiza sesleniyor ve öneriyorum: Birinci önerim; vatandasin bu tip olumsuzluklarla karsilasmamasi için, belediye içine de bir tane Kredi Yükleme Makinesi (Kiosk) konulsa ve yanina da bir personel görevlendirilerek benim durumumda olan vatandaslara yardimci olunsa, ikinci önerim; belediye personeline esas islerinin vatandasa yardimci olmak ve hizmet etmek oldugu hatirlatilsa çok daha iyi olmaz mi?
Bu konu ile ilgili Belediye Baskanimizdan yardim bekliyor ve çalismalarinda basarilar diliyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284