Ramazan Bitti. Dügünler Kaldigi Yerden Devam

Yaz mevsiminin baslamasiyla birlikte dügün sezonu açilirken araya Ramazan ayinin girmesiyle bir ara durgunlasmisti.

 Ramazan Bitti. Dügünler Kaldigi Yerden Devam

 

Arife gününden önce matbaalarin yolunu tutan hemserilerimiz bayram sonu için bastirdiklari davetiyeleri, bayram ziyaretleri sirasinda es ve dostlarina ulastirarak mutlu günlerinde birlikte olmak için söz aldilar.
Geçtigimiz bayram içerisinde ilimizin taninmis simalarindan elektrikçi Süleyman Çetin’in torunu Sarp Çetin, Tatlikeyf Pastanesinde yapilan sünnet dügünü ile erkeklige adim atti.
Diger taraftan gazetemiz kurucusu Medeni Yavuzaslan’in yigeni, Yavuzaslan insaat sahiplerinden Yusuf Yavuzaslan’in kizi Demet Yavuzaslan ile Konya’da görevli polis memuru Ilyas Açik, 13 Agustos Sali aksami Kale Dügün Salonunda yapilacak dügün ile yasamlarini birlestirecek.
Yine 14 Agustos Çarsamba günü de Ali Aksüt’ün kizi Ebru ile Mustafa Kahraman’in oglu Arif’de Samanyolu Dügün Salonunda yapilacak dügün ile evlenecek.
17 Agustos Cumartesi günü de ilimizin taninmis simalarindan mobilyaci Suayip Senol Önner’in oglu Halil Efe’de Dereköy Yunus Mahallesinde bulunan evlerinde düzenlenecek törenle sünnet olacak.
Genç çiftleri kutlar, ömür boyu mutluluklar dilerken, küçük kardeslerimize de geçmis olsun dileriz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284