Recep Konuk; “Karamanlinin Sadece Oylarina Degil Rizasina Da Talibiz”

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk, Karamanlilarin sadece oylarina degil rizasina da talip olduklarini söyledi. “Çünkü onlarin rizasi ve onlarin da Karaman sevdamizin etrafinda kenetlenmesi emin olun Karaman’in kalkinma ve marka sehir olma yolundaki hizina hiz katacaktir” diyen Konuk, “Karaman’da Karaman’in beklentilerine, hedeflerine daha Karamanli talep etmeden çare üretmeye çalisacagiz” dedi.

 Recep Konuk; “Karamanlinin Sadece Oylarina Degil Rizasina Da Talibiz”

Seçim çalismalarina gündüz resmi kurum ziyaretleri aksam ise mahalle toplantilariyla devam eden Ak Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk, Adliye personelini ziyaret etti. Karaman Baro Baskani Oktay Yilmaz ile de görüsen Konuk, daha sonra Baris Manço Dügün Salonu’nda düzenlenen programda Elmasehir, Yunuskent, Mehmet Akif Ersoy, Ziya Gökalp, Hürriyet, Ibrahim Hakki Konyali, Ahmet Yesevi, Beyazkent ve Mümine Hatun Mahallesi sakinleriyle bulustu. Salonu dolduran coskulu kalabalik adaylara yogun ilgi gösterdi.

“Önceligimiz Kardeslik Hukukunun Tesis Edilmesidir”
Programda konusan Ak Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk, ülkemizdeki birlik ve beraberlige, kardeslik hukukunun tesis edilmesine vurgu yaparak; “Bizim ülke olarak birinci önceligimiz bir ve birlik olmak iri ve diri durmaktir. Enerjimizi hem iktisadi sahada hem sosyal alanda hem de siyasi arenada birbirimizle kavgaya harcamamaktir. O enerjiyi disarda harcamamizi saglayacak, tüm eforumuzu uluslararasi sahaya yöneltecek birligi saglayabilirsek emin olun ki Türkiye bugünkünden daha müreffeh, bugünkünden daha güçlü, bugünkünden daha itibarli, bugünkünden daha kudretli bir gelecegi kimsenin hayal bile edemeyecegi sürede insa eder. Bunun canli sahidi benim, sizsiniz, tüm Türkiye.  Bugün gelismis dünya ülkelerinde de öncelikle kardeslik hukuku tesis edilmis sonra gelisme baslamistir. Bunun en güzel örnekleriAmerika’dir, Avrupa Birligi’dir, Çin’dir. Burada sunu vurgulamak istiyorum. Biz bin yillik kardeslik hukuku ile bir arada yasamis bu cografyanin evlatlari olarak baris ve kardeslik ortamini tesis ettigimizde ki etmek zorundayiz biz de çok hizli bir sekilde kalkinacagiz. Kalkinmamizin önündeki en büyük engel kardeslik ortaminin tesis edilmesindeki gecikmedir. Buna ragmen son 10 yilda hepimiz sahitlik ediyoruz ve dünya büyük bir hayranlikla izliyor Türkiye gayri safi milli hasilasini 3,5 kat artirmis bir ülkedir. Müthis bir büyüme ve gelisme var. Bu kardesligi barisi sagladigimizda bu büyüme katlanarak çogalacaktir. Buna sadece bizim ihtiyacimiz yok. Tüm Islam cografyasinin Ortadogu’nun ihtiyaci var. Onlarin bir tek umudu Türkiye’dir. Eger biz ülkemizi arzu edilen konuma tasiyamazsak sorumlulugumuzu da yerine getirmemis oluruz. Onun için bizim ülkemiz büyümeye mecbur” dedi.
“Kosmak, Çalismak, Terlemek Bizden Takdir Allah’tan”
Karamanlilarin sadece oylarina degil rizasina da talip oldugunu söyleyen Recep Konuk, “Seçim demek hepimiz adina bir seyler yapacak olana emanetin teslim edilmesidir. Ben sunu hiç aklimdan çikarmam, yüzlerce binlerce milyonlarca insan sandiga gidip birini seçerken, biz seçelim sen keyfini sür, makamin olsun diye seçmiyor. Bizim adimiza kos, terle, çalis, çabala bizim bugünümüzü dünden daha güzel yap diye birine yetki veriyor. Ben de seçime girerken zaten onun için giriyorum. Yani kosmak, terlemek, çalismak, çabalamak ve onlarin bugününü dünden daha müreffeh, daha huzurlu yapmak, yarinini da bugünden daha müreffeh daha huzurlu hale getirmek için. Allah’a sükür dün mahcup olmadim insallah yarin da mahcup olmayiz, mahcup olmamak ve mahcup etmemek için kosmak, çalismak, terlemek bizden takdir Allah’tan.Benim siyaset tercihim daha çok kosmak ve daha çok terlemek, siyasette yer alarak ve sadece bir bölgede yapabildiklerimizi daha çok insana ulastirmak içindir.Ben bugüne kadar girdigim seçimlerde beni seçenlerin beklentilerine daha onlar talep etmeden çare ürettigim için oy birligi ile seçildim. Insallah Karaman’da da Karaman’in beklentilerine, Karaman’in hedeflerine daha Karamanli talep etmeden çare üretmeye çalisacagiz.Hemsehrilerimin sunu bilmesini istiyorum, Recep Konuk Karamanlinin sadece oyuna degil rizasina da taliptir. Oy vermeyen kardeslerimden benim ricam gönül kapilarini açmalari ve rizalarini vermeleridir. Çünkü onlarin rizasi ve onlarin da Karaman sevdamizin etrafinda kenetlenmesi emin olun Karaman’in kalkinma ve marka sehir olma yolundaki hizina hiz katacak” dedi.
“Millete Kurulan Tezgahlari Bozacagiz”
Konusmasinda muhalefet partilerini de elestiren Recep Konuk, “Siz zannediyor musunuz bugün kurulan tezgahlar Ak Parti’ye kuruluyor. Hayir, bu yapilanlar,kurulan çirkin tezgahlar bu millete kuruluyor. Bu millet ilk defa yetki almaya basladi. Anadolu insaninin da sanayi kurmasi isletmeci olmasi milli gelirden pay almasinin önü açildi. Özellikle yabanci sermayenin, bu ülkenin ürettiklerini sömürenlerin bu ülkede oynadiklari oyunlar var. Bu oyunlara alet olan oyunun parçasi olmayi kabul eden siyasi partilerde var. Bu taarruz sadece Ak Parti’ye degildir. Taarruz Anadolu insaninadir. Biz esasen bu oynanan oyunlari geçmiste halkimizla birlikte nasil bozduysak simdide bozacagiz. Benim muhalefete, milletin kadrosunu muhalefet sirasi olarak tayin ettigi partilere de naçizane tavsiyem enerjilerini daha itibarli, daha müreffeh bir Türkiye için harcamalaridir. Millet neyin ne oldugunu kimin ne yaptigini görüyor, ibretle izliyor” dedi.
Recep Konuk Okudugu Siirle Salonu Costurdu
Recep Konuk konusmasinin sonunda daha önce okudugu Cahit Sitki Taranci’nin Memleket Isterim siirini tekrar okudu ve salondakiler tarafindan uzun uzun alkislandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284