Recep Konuk Kimsesiz Çocuklari Sevindirdi, Yaslilarin Hayir Dualarini Aldi

Meslegi geregi bayramlarda bile görevleri basinda bulunan kamu çalisanlariyla bayramlasan Recep Konuk, kimsesiz çocuklar ve yaslilari da unutmadi.

Recep Konuk Kimsesiz Çocuklari Sevindirdi, Yaslilarin Hayir Dualarini Aldi

Ramazan Bayrami dolayisiyla Karaman Polisevi’nde düzenlenen resmi bayramlasma programina katilan AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, il protokolüyle birlikte sirasiyla Il Jandarma Komutanligi, Belediye Itfaiye Müdürlügü, Sevgi Evleri ve Huzurevi’ni de ziyaret etti. Recep Konuk, Kazimkarabekir ilçesindeki bayramlasma programina da katilarak vatandaslar ve ilçe protokolüyle de bayramlasti.
Ramazan Bayrami dolayisiyla Karaman Valiligi’nin ev sahipliginde, Polisevi’nde resmi bayramlasma programi düzenlendi. Programa AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Recep Seker, askeri ve mülki erkân, siyasi parti temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluslarin müdürleri de katildi. Polisevi’ndeki bayramlasma sonrasi Recep Konuk ve beraberindeki protokol sirasiyla Il Jandarma Komutanligi, Belediye Itfaiye Müdürlügü, Sevgi Evleri ve Huzurevi’ni de ziyaret ettiler. Recep Konuk Kazimkarabekir ilçesindeki bayramlasma programina da katilarak ilçe protokolü ve vatandaslarla da bayramlasti.
Recep Konuk, Bayram Nöbetindeki Çalisanlarla Bayramlasti
Emniyet Müdürlügü çalisanlari ile Polisevi’ndeki programda bayramlasan AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve il yöneticileri, meslegi geregi bayramlarda bile görevlerinin basinda bulunan kamu kurum çalisanlarindan Il Jandarma Komutanligi’nda görevli personeli ve Belediye Itfaiye Müdürlügü’ndeki itfaiyecileri de ziyaret ederek çalisanlarla tek tek bayramlasti. Recep Konuk, Karamanlilarin daha huzurlu bir bayram geçirmesi için birbirinden kutsal meslekleri ifa eden ve fedakârca görevlerinin basinda olan çalisanlarin bayramini kutladigini ifade etti. Konuk, “Çogu vatandasin ailesiyle ve sevdikleriyle bayram kutladigi bu özel günlerde bile bizim güvenligimiz ve huzurlu bir bayram geçirmemiz için fedakârca görevlerinizin basinda bulunmak durumunda oldugunuz sizler, her biri birbirinden kutsal görevler ifa ediyorsunuz. Sizlere ne kadar tesekkür etsek azdir. Her birinizin bayramini ayri ayri kutluyorum” dedi.
Konuk, Kimsesiz Çocuklar ve Yaslilarla da Bayramlasti
Bayramin ilk günü görevleri basinda bulunan polis, asker ve itfaiye çalisanlarinin ardindan Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz çocuklar ve Huzurevi’ndeki yaslilari da ziyaret eden Recep Konuk ve beraberindekiler burada da kimsesiz çocuklar ve yaslilarla bayramlasti. Sevgi Evleri’ndeki çocuklarla tek tek ilgilenen Recep Konuk, himayesi ve korumasi altindaki insanlara, insanlik onuruna yarasir bir hayat standardi sunmanin devletin asli görevlerinden oldugunu ifade etti. Verdikleri çesitli hediyelerle çocuklari sevindiren Konuk, AK Parti hükümetleri döneminde bakima ve korunmaya muhtaç olan insanlara verilen hizmet çesidi ve kalitesinin artirdigini ve bu konudaki gayretlerin bundan sonraki süreçte de devam edecegini belirtti. Bu arada Recep Konuk ve Karaman il protokolü ve yöneticilerinin elinden hediyelerini alan çocuklarin sevinçleri de görülmeye degerdi.
Sevgi Evleri’nden sonra Huzurevinde kalan yaslilari da ziyaret eden Recep Konuk ve il protokol heyeti burada da ailelerinden ayri bayram geçiren yaslilarla bayramlasti. Yaslilarin ellerini öpen ve tek tek hal hatir soran Recep Konuk’un dinledigi hayat hikayelerinden etkilendigi ve duygulandigi da gözlerden kaçmadi. Bizim inancimizda ve kültürümüzde ana babaya saygi ve hürmet vardir diyen Recep Konuk, “Hayata dair tecrübe ve birikimlerine her zaman ihtiyaç duydugumuz yaslilarimiza sahip çikmak bütün toplumun görevleri arasindadir. Böyle bir günde Huzurevi’nde kalan yaslilarimizi unutmak olmazdi. Bu ziyaretle onlarin da gönlünü alarak yalniz olmadiklarini hissettirmek ve hayir dualarini almak bizim için gururdur. Yaslilarimizi ana babalarimizi sadece özel günlerde, bayramlarda degil her zaman ziyaret ederek yanlarinda oldugumuzu hissettirmeliyiz. Bu vesile ile tüm yaslilarimizin da bayramlarini kutluyorum” dedi.
Recep Konuk, Kazimkarabekir’deki Bayramlasma Programina da Katildi
Yogun geçen programlarina Kazimkarabekir ilçesindeki bayramlasma programina da katilarak devam eden Recep Konuk, burada da ilçe yöneticileri ve protokolünün yani sira vatandaslarla bayramlasti. Rahmet ve bereket ayi bir Ramazan’i daha idrak edip, huzur ve güven içerisinde bir bayrama daha ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz diyen Recep Konuk, “Yaydigi manevi huzur iklimi ve bu ay vesilesiyle doyasiya teneffüs ettigimiz hosgörü, yardimlasma ve dayanisma havasinin Bayram ile birlikte ve bayramdan sonra da bizi, bizim ülkemizi terk etmemesini temenni ediyorum. Ramazan ayi münasebetiyle yasadigimiz bu manevi iklimin bizim cografyamizda ilelebet egemen olmasi en büyük temennimizdir. Bizim en önemli sorumluluklarimizdan birinin de bu memlekette herkesin bayrami bayram gibi yasayabilmesi adina çaba sarf etmek oldugu bilinciyle hem temennimiz hem de kesintisiz çaba ve gayretimizin bizim cografyamizin ve bizim milletimizin dünyanin en zengin, en müreffeh ülkesi ve milleti olmasi için oldugunu belirtmek isterim. Bayramlarin daha bir bayram gibi yasanacagi, yokluk ve yoksullugun belinin her yil bir önceki yila göre daha çok kirildigi bir Türkiye hedefimize hizla ilerledigimiz de asikardir. Bu vesile ile tüm hemsehrilerimin, üreticilerimizin, aziz milletimizin ve tüm inananlarin mübarek Ramazan bayramini tebrik eder, bu rahmet ve bereket günlerinin hayirlara vesile olmasini dilerim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284