Recep Konuk Oyunu 1119 Nolu Sandikta Kullandi

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk oyunu Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Makbule Orman Ortaokulu’nda kullandi. Recep Konuk, seçimlerin hayirli olmasini dileyerek oy pusulasinin bulundugu zarfi sandiga atti. Konuk, seçime giren tüm partilere de basarilar diledi.

Recep Konuk Oyunu 1119 Nolu Sandikta Kullandi

Ögle saatlerinde partililerle birlikte Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Makbule Orman Ortaokulu’na gelen Ak Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk oyunu 1119 nolu sandikta kullandi. Recep Konuk, sandik baskanindan oy pusulasini alarak kabine girdi. Seçimlerin hayirli olmasini dileyerek oy pusulasinin bulundugu zarfi sandiga atan Konuk, oyunu kullandiktan sonra kisa bir açiklama yapti.
Yogun seçim çalismalarini geride biraktiklarini ve kampanya süreci boyunca her firsatta birlik ve beraberlik vurgusu yaptiklarini ifade eden Recep Konuk, “Bizim ülke olarak birinci önceligimiz bir ve birlik olmaktir. Bin yillik kardeslik hukuku ile bir arada yasamis bu cografyanin evlatlari olarak baris ve kardeslik ortamini tesis etmemiz gerekiyor. Biz bunu hep birlikte basaracagimiza inaniyor, kalkinmanin önceligi olan birligimizin temini ile ülkemizi de çok hizli bir sekilde kalkindirmak istiyoruz” dedi.
Seçime giren diger siyasi partilere de basari dileyen Recep Konuk yaptigi açiklamada sunlari söyledi. “Vatandaslik görevini yerine getiren milletimiz bugün bir kez daha sandik vasitasiyla iradesini beyan edecek ve demokrasi sinavinda huzura çikan siyasi heyetlerden yeterligine kanaat getirdigi bir siyasi heyete yetki verecek. Milletimiz hür ve serbest seçimlerden bu yana her seçimde sergiledigi erdemi bir kez daha gösterecektir. Bizler için, sandigin tevdi etmesi durumunda üstlenilecek milletin vekilligi sifatinin ve bu emanet hirkasinin hakkiyla tasinmasi mühimdir. Bizim için siyasetin manasi mahcup olmamak ve mahcup etmemektir. Bu vesileyle öncelikle bu demokratik yarisa katilan tüm siyasi partilerimize basarilar diliyor, seçimlerin Ülkemiz ve Karaman için hayra vesile olmasini diliyorum. Rabbimin Karaman'imiz ve Ülkemiz için kim bir tugla fazla koyacak, kim bir damla daha fazla ter dökecekse emaneti ona nasip etmesini temenni ediyorum.”
Yaptigi açiklamanin ardindan okuldan ayrilan Recep Konuk’a vatandaslar da yogun ilgi gösterdi. Konuk, oy kullanma islemlerinin yapildigi bölgedeki diger okullari da ziyaret etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284