Recep Şeker’in Acı Günü

İlimiz Milletvekili Dr. Recep Şeker’in halası Hanife Kayış, tedavi gördüğü Konya Tıp Fakültesinde hayatını kaybetti. Kayış’ın cenazesi 31 Aralık Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalla’da kılınan namazın ardından şehir mezarlığına defnedildi.

Recep Şeker’in Acı Günü

İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı kurucu üyelerinden Mehmet Alkan ve Prof. Dr. Faruk Alkan’ın yiğenleri Kadriye Erbudak’ın oğlu Anı Bisküvi Pazarlama şeflerinden Tansel Erbudak Balıkesir’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Aslen Madenşehir Köyünden olup Madenşehir Köyünde ikamet etmekte olan İsmail Kondu oğlu eski muhtar Zekeriya Kondu (56)

Aslen Pınarbaşı Köyünden olup Ali Şahane Mahallesinde ikamet etmekte olan merhum Kaşık Kerimin eşi Havva Yaşar ve Fadimana Kesik’in anneleri Halil İbrahim, Mehmet, Murat Sarı’nın kayın validesi Fadimana Kesik (94)

Aslen Taşkale Köyünden olup Zembilli Ali Efendi Mahallesinde ikamet etmekte olan Belediyeden emekli Mustafa Taşakale’nin Erol, Hasan Taşkale ve Ayşe Toprakçı’nın anneleri Teslime Taşkale (73)

Aslen Cerit Köyünden olup Kirişçi Mahallesinde ikamet etmekte olan emekli ormancılardan Fehmi Ünüvar (90)

Aslen Demiryurt Köyünden olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Tarım Kredi Kooperatiflerinden emekli Sefer oğlu Kemal Uysal (62)

Aslen Kızılkaya Köyünden olup Rauf Denktaş Mahallesinde ikamet etmekte olan Hollanda emeklisi Mehmet Akman oğlu Mustafa Akman (72)

Aslen Kâzımkarabekir İlçesinden olup Kâzımkarabekir ilçesinden ikamet etmekte olan öğretmen Davut Gür, Müşerref, Safinaz, iBrahim ve Şerife Gür’ün babaları Hasan Hüseyin Gür (85) vefat etti.

Merhumlara Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284