Rektör Gökmen: Karaman’da Çok Güzel Anılar ve Dostluklar Biriktirdim

9 Eylül 2008’de atanan ve 15 Eylül 2008’de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü görevine başlayan Prof. Dr. Sabri Gökmen veda ziyaretlerine başladı.

Rektör Gökmen: Karaman’da Çok Güzel Anılar ve Dostluklar Biriktirdim

YÖK tarafından atama yapılacak 18 üniversite arasında yer alan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ne henüz yeni rektör ataması yapılmazken Rektör Gökmen veda ziyaretlerine başladı.
KGRT’yi ziyaret eden Rektör Gökmen, “8 yıl boyunca Karaman’da çok güzel anılar ve dostluklar biriktirdim. Üniversitemizin gelişip büyümesi için çaba harcadık. Ayrıştıran değil hep birleştiren bir yönetim anlayışı sergiledim. 9 Eylül 2008’de bu göreve atandıktan sonra doğup büyüdüğüm şehre hizmet etme aşkıyla kavruldum. 8 yıl içerisinde üniversitemizi aranan değil, aranılan bir eğitim kurumu haline getirdik. 14 bin civarında öğrencimiz ve 800 akademik personelimizle Karaman’ın ekonomisine, sosyal gelişimine katkı veriyoruz. İki dönem bu görevde kalmak benim için çok büyük bir onur ve gurur oldu. KGRT olarak sizlerin yeri ise benim gönlümde çok kıymetli. Bizlere haberlerinizle destek oldunuz yol gösterdiniz. Bu tabiî ki bir veda değil. Çünkü Karaman benim memleketim. Bağımın hiçbir zaman kopmayacağı bir yer. O nedenle bu bir veda ziyareti değil, dostlarımla dertleştiğimiz bir buluşmadır” dedi.
Rektör Gökmen’in Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde Öğretim üyesi olarak görev yapacağı ve YÖK tarafından yeni Rektör atamasının yapılması ve Rektörün göreve başlamasının ardından Karaman’dan ayrılacağı öğrenildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284