Rektör Gökmen’den Milli Egitim Bakanina Tesekkür

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’ne Egitim Fakültesinin kurulmasi, üniversite ve Karaman’da sevinçle karsilandi.

 Rektör Gökmen’den Milli Egitim Bakanina Tesekkür
Egitim Fakültesi’nin kurulmasiyla birlikte Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’ne bagli fakülte sayisi 5'e yükseldi. KMÜ’de yeni kurulan Egitim Fakültesinin, diger akademik birimlerin egitim altyapisina da katki saglamasi hedefleniyor.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen “Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nin hedefinde; ehliyet ve liyakat sahibi, yaptigi isi en iyi sekilde yapmanin gayreti içerisinde olan, kendini ifade edebilen, alaninda basarili bireylerin bulundugu bir üniversite olmayi hedefliyoruz. Egitim Fakültemizde bu vasiflara haiz, gelecegin Türkiye’sini insa edecek nesilleri yetistirecek ögretmenlerin egitim-ögretim görmesi en büyük arzumuzdur.” açiklamasini yapti.
Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, Egitim Fakültesinin kurulmasinda basta Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Ömer Dinçer olmak üzere emegi geçen tüm kisi ve kuruluslara tesekkür etti. Rektör Gökmen; “Bu fakültede görev yapacak akademik personelin Milli Egitim Bakanligimiza bagli egitim kurumlarina da önemli katkilar saglayacagina inaniyorum.” dedi.
Genç bir üniversite olarak en uygun fiziki mekânlar, yenilige ve gelismeye açik zihinler, sevgiye ve hosgörüye adanmis gönüller insa etmek için KMÜ’de yogun bir çalisma temposu içinde olduklarini vurgulayan Rektör Gökmen, Egitim Fakültesi’nin üniversite ve ülkemiz için hayirli diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284