Rektör Gökmen’i Ziyaret Ettik

Kuruldugu günden buyana büyük ataklar ve gelismeler yapan ilimizin gözbebegi Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen’i geçtigimiz gün makaminda ziyaret ettik.

Rektör Gökmen’i Ziyaret Ettik

Rektör Gökmen, “Daha lafimin basinda söylemeliyim ki KGRT kuruluslariniz olarak bize yaptiginiz yardimlar ve haberlerimizi halkla bölüstügünüz için tesekkür ederim. Gün be gün büyüyen ve yaptigi ataklarla kendinden söz ettiren Karamanoglu Mehmetbey Üniversitemizde hizmet vermemden dolayi bir Karamanli olarak gurur duyuyorum. Gördügünüz gibi yatirimlarimiz ve insaatlarimiz çogalarak hizla yükseliyor. Kisa mesafede kat ettigimiz yol, istatistiklere girerek Türkiye’de bulunan 100’ün üzerindeki üniversitelerin arasinda 43. sirada yer almamizi sagladi. 2013-2014 egitim ve ögretim yilinda saniyorum 3 binin üzerinde yeni ögrenci kaydi yapacagiz. Toplam ögrenci sayimizda 10 bine yaklasacak. Buna paralel olarak üniversitemizde akademik çalismalarda bulunan arkadaslarimizin sayisinda da büyük artis sagladik. Eylül ayi basinda yeni kayitlarimiz baslayacak. Bunun için hazirliklarimizi yogun bir sekilde sürdürüyoruz” dedi.
Sohbet sirasinda konusan KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan’da, “Karaman tarihine taniklik yapan KGRT’nin bir mensubu olarak sizleri ne kadar tebrik etsek azdir. Kuruldugu günden buyana büyük yol alan Karamanoglu Mehmetbey Üniversitemizle övünüyoruz. Geçtigimiz yilda sizleri ziyaret edip sohbet etmistik. Ama simdi görüyorum ki yollar yapilmis, giris kapisi mükemmel hale getirilmis. Insaatlari çogalarak büyüyen bir üniversite görüyorum. Emeginizin bosuna gitmedigini müsade ettim. Sizin sahsinizda tüm çalisanlarinizi kutlarim. KGRT’ye düsen vazife ne ise onu ziyadesiyle yerine getiririz. Bu bizim ilme ve çalismaya borcumuzdur” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284