Romanyali Ve Türk Gençlerden “Sosyal Medya Ve Gençler” Konulu Proje

AB Egitim ve Gençlik Programlari Baskanligi Türk Ulusal Ajansi destegiyle, 15-22 Temmuz tarihleri arasinda Karaman’da uygulanan “Sosyal Medya ve Gençler” konulu proje basariyla sonlandi.

Romanyali Ve Türk Gençlerden “Sosyal Medya Ve Gençler” Konulu Proje

Proje Egitim ve Sosyal Kalkindirma Merkez(PESKAM) Yönetim Kurulu Baskani Nurcan Akkurt tarafindan yürütülen “Sanal Oyunlar Kayip Çocuklar(Virtual Games Lost Children)” isimli proje Romanyali ve Türk gençlerin katilimiyla Karaman’da gerçeklesti. Karaman’in genç medyasi olma yolunda ilk adimi baslatarak Genç Medya Grubunu olusturan Akkurt, “Sosyal Medya ve Gençler” konulu egitim projesine Romanyali gençleri de dahil etti. Sekiz günlük bir egitimle sosyal medyanin yarar ve zararlari, genç-aile- çevre iliskisine olan etkileri konusuldu.
Uygulanan projeyle; egitimin yani sira düzenlenen Kültür Geceleri ile gençler arasinda kültürler arasi ögrenme diyalogu pekistirilerek, yabanci misafirlere Karaman ve Türk kültürünü tanima imkâni sunuldu.
Karaman Gençlik Merkezi Gençlik Lideri olarak çalisan Nurcan Akkurt, Türkiye’de gençlere hizmet eden birimleri yabanci misafirlere tanitarak faaliyet alanlari hakkinda bilgi verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ziyareti gerçeklestirerek Il Müdürü Mustafa Elduran “Spor ve Gençler” üzerine vurgu yaparak misafirlere artik sporun sadece yediden yetmise degil, dörtten yetmise ulastigini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284