Saadet Partisi Iftarini Urfali Mevsimlik Isçilerle Açti

Saadet Partisi Karaman Teskilati üyeleri ilimize tarlalarda çalismak için Sanliurfa’dan gelen mevsimlik isçilerle birlikte iftar yapti. Urgan bogazinin ilerisinde çadirlarda kalan isçilerle iftar yapan Saadet Partisi Karaman Il Teskilati isçilerin sorunlarini ve sikintilarini dinlediler.

Saadet Partisi Iftarini Urfali Mevsimlik Isçilerle Açti

Mevsimlik olarak Urfa’dan Karaman’a geldiklerini söyleyen çalisanlarin sikintilarinin memleketin sömürüldügünden kaynaklandigini söyleyen Saadet Partisi Il Baskani Saban Sahin, Türkiye’de Kemal Dervis’ten sonra özel olarak fakirlestirme programi uygulandigini, bunun da halka yansidigini ifade etti.
Mevsimlik çalisanlarin Arap kökenli olmasi nedeniyle, çalisanlarla zaman-zaman Arapça diyalog kuran Saadet Partisi Il Müfettisi Hüseyin Uguz, ‘Innemel mu’minune ihvetun’ ayetini hatirlatarak Müslümanlar kardestir’ dedi. Hüseyin Uguz, ‘Ne arabin aceme, Ne de acemin araba- türke üstünlügü vardir. Hiçbirinin birbirine üstünlügü yoktur. Üstünlük yalnizca takvadadir’ dedi.
Hüseyin Uguz, konusmasinin devaminda Türkiye’de islerin iyi gitmedigini, geçmiste oldugu gibi çözümün Milli Görüste oldugunu söyledi.
Uguz, “Hükümet bir aldatma içerisindedir ve halki yaniltmak için bu AKP hükümeti kurdurulmustur. Rahmetli Erbakan Hocamizi hepiniz biliyorsunuz, O Basbakan’ken ülke rafah içinde yasiyordu. O günleri arayan insanlar, bir yanilgiyla ve AKP’nin aldatmacalarina aldanarak, Milli Görüsçü zanniyla AKP’ye oy vermislerdir. Gerçegi görenler tekrar Milli Görüsün tek temsilcisi Saadet Partisi’ne yönelmektedir. Bu sebeple AKP, Milli Görüs gömlegini çikarmalarina ragmen kendilerini Milli Görüsçüymüs gibi gösterme çabasindadir. Faiz lobisine 11 senedir hizmet eden AKP hükümetidir. AKP; Millet Saadet Partisi’ne gitmesin diye Faiz lobisine güya halkin aldanmasi için çatmaktadir” dedi.
Sanliurfa’ya getirilen Patriot füzelerini de hatirlatan Hüseyin Uguz; “Patriotlar, Israil için oraya getirilmistir” dedi.
Mevsimlik isçiler, Rahmetli Erbakan Hoca’yi çok iyi bildiklerini, Hocanin Basbakan oldugu o dönemi aradiklarini, Saadet Partisi Karaman Teskilati’nin ziyaretinden memnun kaldiklarini ifade ettiler.
Daha sonra SP Karaman teskilati, MHP Karaman Il Baskani Ismet Hatipoglu’nun annesinin vefat etmesi vesilesiyle, Hatipoglu’nu ziyaret ederek, taziyede bulundular.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284