Saadet Partisi Kongreye Hazirlaniyor

Saadet Partisi Karaman Il Teskilati, Genel Baskan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’in istirak edecegi il kongresine hazirlaniyor. 15 Mart 2015 Pazar, Yunus Emre Konferans Salonu, Saat: 10:00 da gerçeklesecek kongreye Karaman’lilar davet edildi.

Saadet Partisi Kongreye Hazirlaniyor
Saadet Partisi Karaman Il Baskani Saban Sahin yaptigi açiklamada, “7 Haziran’da bir genel seçime dogru gidiyoruz. Seçim öncesi yapilmasi gereken il kongremizi gerçeklestirecegiz. Daha sonra seçim çalismalarimiza hiz verecegiz. Ülkemizde gün geçtikçe kendini hissettiren sorunlar yumagi artarak katlanmaktadir. Katlandikça; nihai hedef olan Türkiye’ye siçrayacaktir. Bütün bunlarin tabi çözümü milletimizin aslini, özünü, ruh kökünü ve tarihini ifade eden Milli Görüs’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir. Dis engeller Milli Görüs’e küçük bir zaman kaybina ugratmaktadir. Milli Görüs’e benzetilen, iç engeller süreyi uzatmaktadir. Dikkat edilirse Milli Görüsçü gibi konusarak Faiz Lobisi aleyhinde dogrular konusulmaktadir. Gerçekte ise Faiz Lobisine en büyük hizmetkârlik yapilmaktadir! Degilse insanlar nasil aldanacak! Yeni neslin gelecegi, gelecek kusaklarin istikbâli harcandigi bir dönemden geçiyoruz. Bu sebeple milletimiz Saadet Partisi’nin ‘Yasanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya’ vizyonuna ihtiyaç duymaktadir. Bunlarin olmasi içinde Milli Görüs’ün Saadet Partisi’nin mecliste ve iktidarda olmasi gerekiyor. Mecliste ve iktidarda olmasi içinde Saadet Partisi milletimizin kullanacagi oylara ihtiyaç duymaktadir.
Iste böyle bir zamanda, seçim dönemine girerken Saadet Partisi Genel Baskani Prof. Dr. Mustafa Kamalak’in istirakiyle il kongremize gidiyoruz. Yeni bir yapilanma süreciyle Saadet Meclise ve Iktidara diyoruz” dedi.
Genel Baskan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’i karsilamak için konvoy düzenlediklerini ifade eden Sahin, “Ayni gün üniversite imtihani olmasi vesilesiyle azami sessizlige riayet ederek, titizlik gösterecegiz. Bu arada imtihana girecek tüm kardeslerimize basarilar diliyoruz” dedi.
15 Mart 2015 Pazar, Yunus Emre Konferans Salonu, Saat: 10:00 da gerçeklesecek olan S.P. Karaman Il kongresine Sahin, “Karaman’li hemserilerimiz davetlidir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284