Saadet Partisi’nden Erbakan Resim Sergisi

Karaman’da Saadet Partisi (SP) Gençlik Kollari tarafindan Erbakan Haftasi etkinlikleri çerçevesinde `Erbakan Resim Sergisi` ve `Benim için Erbakan` konulu fikir duvari çalismasi yapildi.

Saadet Partisi’nden Erbakan Resim Sergisi

Merhum Erbakan’in 4. vefat yildönümünde Kugulu Park Ismet Pasa Caddesi önünde hoca hayattayken çesitli resimlerinin yer aldigi sergide, Benim için Erbakan konulu fikir duvari çalismasi yapildi.
Konuyla ilgili SP Gençlik Kollarindan yapilan açiklamada, “Toplu igne bile yapilamayan bir ülkede, sanayilesmenin gerekliligini ifade eden Hocamiz, büyük engellere ragmen yilmadi. Ülkesi, Milleti, Islam Alemi ve insanligin saadeti için zulme karsi fedakarca bedel ödeyerek çalisti. Hayati iman ve cihad olarak tanimladi. Bazi kisiler onun erken isler yaptigini, erken konustugu seklinde yorumlar yaparak darbeler sonucunda düsürüldügünü ifade etmektedirler. Bir lider, eger gerçek bir liderse geçmisten gelen sikintilari arkasindan gelecek nesillerin yasamasini istemiyorsa, gerekirse bedel ödemesi noktasinda, çekinmeyen liderdir. Merhum hocamiz, hayattayken açikladigi gibi 'Eger Cumhurbaskani ve Basbakan’in esleri basörtülü ise bu onlarin eseri degildir'. Bu eser geçmisteki alimlerin, Milli Görüs’ün ve merhum Erbakan Hocamizin büyük bedeller ödeyerek karsiligini Allah CC’ den bekledigi eserdir" denildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284