Sabiha Gökçen Ilkögretim Okulundan Benim Oyuncagim Projesi

Ilimiz Sabiha Gökçen Ilkögretim Okulu anasiniflari “Benim Oyuncak Projem Yarismasi”ni gerçeklestirdi.

Sabiha Gökçen Ilkögretim Okulundan Benim Oyuncagim Projesi

 Projenin ödül törenine Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Teftis Kurulu Baskani Ahmet Saim Durgun, Okul Müdürü Mustafa Dogan, Sabiha Gökçen Ilkögretim Okulu ögretmenleri ve veliler katilmistir.

Proje hakkinda bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Dogan Sabiha Gökçen Ilkögretim Okulu anasiniflari olarak gerçeklestirdigimiz  “Benim Oyuncagim Projesi”nde artik malzemeleri kullanarak okul öncesi ögrencilerinin yaraticiligini gelistirmek, veli katilimini da saglayip unutulmaya yüz tutmus oyuncaklari yeniden hatirlatmak amaçlanmistir. Proje sürecinde velilerimizin de etkin katilimi saglanmis olup okul, ögrenci, ögretmen diyalogu gerçeklestirilmistir. Daha sonraki asamada ögrencilerimiz hazirlamis olduklari oyuncaklarini okulumuz ögretmenleri tarafindan olusturulan jüri huzurunda tanitmis kendilerini ifade etmeleri saglanmistir. Yapilan degerlendirmede özgün dört oyuncak belirlenmistir. Ögretmen arkadaslarimizin ve ögrencilerimizin bu tür çalismalarini her zaman destekliyoruz. Projede emegi geçen basata okulumuz anasinifi ögretmenlerimiz, jüri üyesi ögretmenlerimiz, velilerimiz ve ögrencilerimize çok tesekkür ediyorum” dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi konusmada ögretmen, ögrenci ve velilerin gayretlerinden dolayi tesekkür etti.”Böyle bir projede minik ellerle beraber velilerin de destegini görmek gerçekten sevindirici. Unutulmaya yüz tutmus, bizlerin çocuklugumuzda oynadigimiz oyuncaklari bu projede yeni yetisen nesillerin tanimasi önemli bir gelismedir. Ayni zamanda Okullar Hayat Olsun Projesi kapsaminda da velilerin bu tür etkinliklere etkin katiliminin saglanmasi, okula sahip çikilmasi açisindan sevindiricidir. Bu programin hazirlanmasinda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.'' dedi.
Konusmalarin ardindan proje dâhilinde dereceye giren oyuncak sahipleri ögrencilere madalyalari ve diger bütün ögrencilere kitap hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284