Saglikli Yasam Yürüyüslerimiz Devam Ediyor

`Sevdiklerimizle Sagliga Yürüyoruz` projesi kapsaminda her hafta pazar günleri Saglikli Yasam Yürüyüslerimiz devam ediyor.

Saglikli Yasam Yürüyüslerimiz Devam Ediyor

Saglik Bakanliginin 2014 yilini Dengeli Beslenme ve Hareketli Hayat ilan etmesi dolayisiyla baslatilan “Sevdiklerimizle Sagliga Yürüyoruz Projesi” ilimizde 29 Aralik 2013 tarihinde ilimizde hayata geçti.
5 Ocak 2014 pazar günü Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügümüzce gerçeklestirilen Sarikamis Sehitlerimizi Anma Yürüyüsü programinin hemen ardindan Kemal Kaynas Stadyumuna geçilerek, Vali Murat Koca, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Seyfettin Turan, Halk Sagligi Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy, daire müdürleri, Il müdürlügü personelimiz, vatandaslar ve ögrenciler esliginde yaklasik 45 dakika süren bir yürüyüs gerçeklestirildi. Tempolu ve saglik görevlilerin denetiminde geçen yürüyüs Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü antrenörlerimizin stretching hareketlerini yaptirmasinin ardindan sona erdi.
Yürüyüs sonrasi çay ikrami yapilarak, projenin her hafta pazar günleri Kemal Kaynas Stadyumunda saat 11.00’da yürüyüs etkinlikleri ile devam edecegi belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284