Sahin: Esentepe Mahallemiz En Temiz Ve En Kaliteli Içme Suyunu Kullaniyor

Göktepe Belediye Baskani Bayram Sahin, Göktepe halkinin özlemle bekledigi birçok yatirima kavustugunu ve yeni yatirimlar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 Sahin: Esentepe Mahallemiz En Temiz Ve En Kaliteli Içme Suyunu Kullaniyor

Sahin, “Atik su aritma tesis insaatinin tamamlanmasi beldemiz için büyük hizmetlerdendir. Göktepe Belediyesinin son 9,5 yildir belediyecilik tarihi açisindan çok anlamli ve önemli yillar yasadi. Hemserilerimiz yillardir özlemini çektigi birçok hizmetlere bizimle kavustu. Kentsel yapi, sosyal tesisler, kanalizasyon ve aritma projelerinin eksikligi belde de çok ciddi bir problemdi. Büyük ugraslar ve girisimler sonucunda beldemizde birçok projelerinin eksikligini kazandirdik.” diye konustu.

Esentepe mahallesi bölgenin en kaliteli içme suyunu kullandigina da deginen Baskan Sahin, “Bölgenin en temiz ve en kaliteli suyunu kullaniyor. Çukurbag mahallemizin içme suyu boru hattinin yenilenmesi ve Günder mahallemizin Muhtarlik binasinin tamir ve bakimi yapilarak Günder mahalle halkimiza sulama suyu için havuz insaatinin yapimi bitmistir” ifadelerini kullandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284