Samur, Her Aksam Orucunu Bir Evde Açiyor

Ilimize bagli Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur, içinde bulundugumuz Ramazan ayi nedeniyle her aksam ilçede yalniz yasayan yaslilar ve ailelerin sofralarina konuk olarak iftarini onlarla birlikte yapiyor.

Samur, Her Aksam Orucunu Bir Evde Açiyor

Ziyaret ettigi ailelerin sorunlarini dinleyen ve onlarla birlikte iftar yapan Belediye Baskani Hayri Samur, “Vatandaslarimizin evlerine konuk olmak, sikintilarini yerinde görmek benim için önemli, bu amaçla onlari ziyaret ettik. Onlarla sohbet etmek, dertlerini sikintilarini dinlemek amaciyla beraber bir iftar sofrasinda bulunduk” dedi.
Yasli, yalniz yasayan kisi ve ailelerin evine misafir olan Belediye Baskani Samur , “Iftara az bir zaman kala hemserilerimizin iftar sofrasina oturup, orucumuzu bu güzel ailelerimizle birlikte açiyoruz. Bizleri kabul ettikleri için onlara çok tesekkür ediyorum. Her zaman halkimizla birlikte olmaya çalisiyorum. Halkin sofrasinda, halkimizla birlikte iftar yapmaktan büyük haz duyuyorum. Bu mübarek ayin bereketini hep birlikte yasiyoruz. Bu vesile ile tüm hemserilerimin mübarek Ramazan ayini bir kez daha kutluyorum ”dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284