Saray, Denizli’de Jeotermal Projeyi Hayata Geçiriyor

Tümsiad Karaman Subesi Yönetim Kurulu Baskani Rifat Karaulu Baskan yardimcisi Salih Özcan Tümexpo koordinatörü Ali Kurnaz ve Murat Açikbas, Saray Holding Yönetim Kurulu Baskani Sami Özdag’i makaminda ziyaret etti.

 Saray, Denizli’de Jeotermal Projeyi Hayata Geçiriyor

 

Baskan Rifat Karaulu Tümsiad faaliyetleri hakkinda bilgi verdi. Eylül ayinda yapilacak olan, TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarinin Karaman için önemli bir fuar oldugunu belirten TÜMSIAD Baskani Rifat Karaulu “Fuarlarin avantajlarini çok iyi biliyoruz. Özellikle TÜMEXPO, yurtiçi ve yurtdisi tüm sektörleri kapsayan bir fuar oldugu için bu fuara kesinlikle katilmayi düsünüyoruz. TÜMSIAD üyesi olan veya olmayan tüm Karamanli, Isadamlarimizi bu fuara davet ediyoruz. dedi
Saray Holding Yönetim Kurulu Baskani Sami Özdag’da Denizli ilindeki jeotermal projesi ile ilgili olarak tamamlanmakta olan yatirimlarindan bahsederek fuar çalismalarinda sivil toplum örgütlerinin öneminin büyük oldugunu belirterek çalismalarinda basarilar diledi.
TÜMEXPO Fuar Koordinatörü Murat Açikbas “12-15 Eylül 2013 tarihleri arasinda Uluslararasi TÜMEXPO Genel Ticaret Fuari ve 1’nci Uluslararasi KOBI Surasi gerçeklestirilecektir. Karamanli is adamlarimizin, bu tür fuarlara katilmasi gerektigini düsünüyoruz. Fuarlarla firmalarin kendi pazar paylarini arttirmalari ve kendilerini tanitmalari gerekmektedir. TÜMSIAD olarak her zaman sizlere faydali olmamiz düsüncesiyle, Bu amaçla düzenleyecegimiz fuara katilmanizin sizlere katki saglayacagi inancindayiz” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284