Saray’dan Bayrama Özel Yeni Ürün

Saray, bayrama özel ürettigi yeni ürünü Choco Almondue ile Ramazan Bayrami’nda raflarda yerini aliyor.

Saray’dan Bayrama Özel Yeni Ürün

Gerçek çikolata içerisinde akiskan karamel dolgulu Choco Almondue, 200 gramlik ambalajlarda 5 TL olarak tüketicilerin begenisine sunuluyor.

Bisküvi ve çikolata sektörünün önde gelen markalarindan Saray; Cevher, Sazende ve Seyr-i Sefa bayramlik markalarina bir yenisini daha ekliyor. Bayrama özel ürettigi yeni ürünü “Choco Almondue” ile Ramazan Bayrami’nda agizlari tatlandiriyor.
Gerçek çikolata içerisinde akiskan karamel dolgulu Choco Almondue, dikkat çekicia mbalaj tasarimi ile Ramazan Bayrami’nda raflarda yerini aliyor. Özellikle karamel sevenlerin çok begenecegi Choco Almondue, 200 gramlik paketlerde 5 TL olarak piyasada tüketicilerin begenisine sunuluyor.
Saray Holding’in pazarlama sirketlerinden Trend Emtia Dagitim ve Gida Pazarlama AS Genel Müdürü Nedret Özel, tüketicilerin ürünlerinden keyif almasini ve güvenlet üketmesini saglama anlayisi ile çalismalarini sürdürdüklerini belirtti. Özel, “Yenilikçi, farkli ürünlerle hizmet sunma konusunda öncü ve uzman olma ilkemiz dogrultusunda tüketicilerimizin beklentilerine cevap verecek yeni ürünler sunmaya devam edecegiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284