Sarıveliler Belediyesinden Kadir Gecesi'nde Halka İftar

Ramazan ayının son günleri yaklaşırken Sarıveliler Belediyesi, dün akşam idrak ettiğimiz Kadir Gecesi öncesinde ilçe halkının katıldığı bir iftar yemeği düzenledi.

Sarıveliler Belediyesinden Kadir Gecesi'nde Halka İftar

Yemeğe Sarıveliler ilçe Kaymakamı Hasan Sadebıyık, Başyayla Kaymakamı Fatih Kaşıkçı, Sarıveliler Garnizon Komutanı Sedat Türk, Başyayla Garnizon Komutanı Onur Kazan, Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, İlçe Emniyet Amiri Kadir Arslan, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları, daire amirleri,  siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hayri Samur,“Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hem kaynaşmamıza vesile olması anlamında hem de birlik ve beraberliğimizin sergilenmesi anlamında önemli iftarlardan birisidir. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazanlara ve Kadir Gecelerine ulaşırız.  Davetimize icap eden bütün konuklarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284