Sariveliler’de Asfaltsiz Yol Kalmayacak

Ilimize bagli Sariveliler Ilçe Belediye Baskani Hayri Samur, belediye olarak ilçelerinde asfaltsiz yol birakmayacaklarini söyledi.

 Sariveliler’de Asfaltsiz Yol Kalmayacak

Mahalle ve Caddelerde devam eden çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Hayri Samur, stabilize olan yaklasik 13 kilometrelik alt yapisi tamamlanan yolun asfaltlama çalismalarinin devam ettigini ifade ederek, “Biz belediye olarak hemen her kulvarda Sariveliler’i yasanabilir bir ilçe haline getirmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz. Belediye olarak Sariveliler’de halkimizin huzur ve mutlulugu adina gelistirdigimiz projelerimizi tek tek hayata geçirmek için yogun bir sekilde çalismalarimiz devam ediyoruz. Yollarimizi güzellestirme ve çevre düzenleme çalismalarina ara vermeden devam edecegiz. Söz verdigimiz gibi asfaltsiz hiçbir yol kalmayacak. Bunu sözümüzü gerçeklestirmek için gece gündüz çalisiyoruz. Yürüttügümüz hizmetlerimiz vatandaslarimizin daha modern ve çagdas yasam alanlarinda hayat sürebilmelerine katki vermektir. Dolayisiyla belediye olarak vakti bosa geçirmemeye, özellikle asfalt, yol çalismalarini tamamlamaya azami gayret gösterdik ve çalismalarimiz yogun bir sekilde devam ediyor. Sariveliler gelismekte olan bir ilçe olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Belediye hizmetleriyle gelen bu gelismisligi ve degisimi artik halkimiz görmekteler. Sariveliler’de hizmetlerimize bagli olarak bir takdir sürecinin isledigini görüyorum, hemsehrilerimin yüregine saglik. Sariveliler’in insani her alanda bir fazla hizmeti hak ettigini biliyor ve heyecanimizin, çabamizin da bu yönde oldugunu ifade etmek istiyorum" dedi.

Sinirli imkanlari en verimli sekilde kullanarak ilçe halkina hizmet vermeye çalistiklarini da kaydeden Baskan Samur, "Tüm çabamizla ilçemizin sorunlarinin halledilmesi, huzuru ve refahi için çalisiyoruz. Yol yapim, kumlama, yenileme ve asfaltlama çalismalarini gerçeklestirmeye devam edecegiz. Bize destegini esirgemeyen dostlarimiza katkilarindan dolayi tesekkür edip saygilar sunuyorum" diye konustu.
650.000.00 TL maliyeti olan 13 kilometrelik yolun asfaltlanmasi Belediye Baskani Hayri Samur’un bireysel girisimleri ile belediyeden bir kurus para çikmadan hibe kapsaminda özel sektöre yaptiriliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284