Sariveliler’de Içme Suyu Projesi

Karaman’in Sariveliler Ilçe Belediye Baskani Hayri Samur, belediye olarak ilçenin içme suyu hattini yenileyeceklerini söyledi.

 Sariveliler’de Içme Suyu Projesi

Konuyla ilgili yazili bir açiklama yapan Belediye Baskani Hayri Samur, ilçenin alt yapi sorunlarinin çözümü konusunda da somut adimlar attiklarini vurguladi. Alt yapi alaninda suyun temel bir yer tuttugunu ve bu kapsamda içme suyu isale hatti degisimine çok önem verdiklerinin altini çizen Samur, Sariveliler halkina içme suyu isale hatlari, sebekeler ve depolarinin tamaminin yenilenecegi müjdesini vermek istedigini belirtti. Amacinin tüm ilçenin içme suyu altyapisini yenilemek oldugunu ifade eden Samur, “Bu kapsamda yeni içme suyu isale hatlari, depolar, sebekeler, maslaklar ve yangin vanalari proje çalismalarini tamamladik. 50 bin nüfus öngörerek projenin tamamlanmasi ile Sariveliler 50 yil gibi çok uzun bir süre içme suyu ile ilgili hiçbir sikinti yasamayacak. Sebekeye, yeterli ve düzenli sabit basinç ile içme suyu verilecektir" diye konustu.

Bu konuda çalismalari sürdürdüklerini kaydeden Samur, projenin yapiminda emegi geçen herkese tesekkür ederek bu önemli projenin ilçeye hayirli olmasini diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284