Savci Kiraz Için Giyabi Cenaze Namazi Kilindi

Istanbul Çaglayan Adliyesi’nde sehit edilen Cumhuriyet Savcisi Mehmet Selim Kiraz için Karaman’da giyabi cenaze namazi kilindi.

Savci Kiraz Için Giyabi Cenaze Namazi Kilindi

AK Parti Gençlik Kollari tarafindan ikindi namazina müteakip Aktekke Kent Meydani’nda kilinan giyabi cenaze namazina AK Pati Karaman Il Baskani Nazmi Ünlü, Gençlik Kollari Baskani Fatih Selek, AK Parti Karaman milletvekili aday adaylari ile sivil toplum kuruluslarin temsilcileri ve vatandaslar katildi.
Kilinan giyabi cenaze namazinin ardindan basina mensuplarina bir açiklama yapan AK Parti Gençlik Kollari Baskani Fatih Selek, “Dün aksam Çaglayan Adliyesi'nde ülkemizin yasamis oldugu elim bir cinayetin ve hunharca yapilmis cinayetin sonucu sehit olan Savcimiz Mehmet Selim Kiraz için bugün burada giyabi cenaze namazi kildik. Savcimiza Allah'tan rahmet ailesine sevenlerine tüm yargi mensuplarina ve tüm ülkemize bassagligi diliyoruz. Bizler burada yapilan bu cinayetin bu eylemi buna eylem diyen ve bu terörist saldiriyi terörist degil eylemci diye nitelendiren medyayi kiniyoruz. Bugün kinamak ve sehit olan savcimiza son görevimizi yapmak için burada Karamanlilar olarak toplandik” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284