Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’dan Başkan Çalışkan’a Ziyaret

Karaman’da düzenlenen bir program nedeniyle ilimizde bulunan Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş ve beraberindeki heyet, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’dan Başkan Çalışkan’a Ziyaret

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Başkan Yardımcıları Abdullah Bağırgan, Duran Kabaağaç, Meclis Üyeleri Mustafa Sarı, Beytullah Karakaş tarafından karşılanan Sayıştay Başkanı Baş, Karaman’da, kendi memleketinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanı; Ertuğrul Çalışkan, Belediye yatırım ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi. “Karaman’da ki değişim ve büyümeyi yakından takip ediyoruz” diyen Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, yapılan çalışmalar ve hizmetler için Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu; “Merkezi yönetim içerisinde çok önemli bir görev olan Sayıştay Başkanlığı görevinde bulunan hemşehrimiz Seyit Ahmet Baş’ı şehrimizde ağırlamak bizler için onur verici bir durumdur. Kendisine hoş geldiniz diyorum.”

Ziyaretin sonunda, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’a günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284