Sayıştay Başkanından Vali Meral’e Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri programına katılmak üzere ilimize gelen Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Vali Meral’i Makamında ziyaret etti.

Sayıştay Başkanından Vali Meral’e Ziyaret

27 Kasım 2017 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Sayıştay Başkan Yardımcısı Fikret Çöker beraberindeki heyette de hazır bulundu. Ziyarette Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Sayıştay Başkanı Baş, ziyaret anısına Vali Meral’e El-Mazenderan'a ait, tarihteki ilk muhasebe kitaplarından biri olan Kitab-us Siyakat ile temelleri Osmanlı Devleti zamanında atılan Sayıştay Başkanlığının ilk ambleminin yer aldığı ve üzerinde Divan-ı Muhasebat yazılı plaketi hediye etti.

Karaman’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Baş, katıldığı bir dizi etkinliğin ardından mezun oluğu İmam Hatip Okulunu ziyaret ettiğini ve burada geleceği şekillendirecek genç nesillerle bir araya geldiğini belirterek, yoğun geçen programının ardından Karaman’dan çok güzel izlenimlerle ayrıldığını söyledi.

Vali Meral, Sayıştay başkanı ve beraberindeki heyeti Karaman’da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Başkan Baş ve heyete teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284