Saymanlik Müdür Yardimciligi Hizmet Içi Egitim Programi Basladi

Maliye Bakanligi Muhasebat Genel Müdürlügünün Ilimizde gerçeklestirdigi Saymanlik Müdür Yardimciligi Hizmet Içi Egitim Programi basladi.

Saymanlik Müdür Yardimciligi Hizmet Içi Egitim Programi Basladi

Demosan Otel’de baslayan egitim program açilisina; Vali Murat Koca, Maliye Bakanligi Muhasebat Genel Müdür Yardimcisi Sebahattin Turan, Il Defterdar V. Haydar Navuz, Muhasebat Genel Müdürlügü tarafindan 29 Nisan 2013 tarihinde yapilan Saymanlik Müdür Yardimciligi Sinavinda basarili olan 81 Ilden 200 Gelir Uzmani katildi.
Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklâl Marsi’nin okunmasi ile baslayan programda açilis konusmasini Maliye Bakanligi Muhasebat Genel Müdür Yardimcisi Sebahattin Turan gerçeklestirdi. Vali Murat Koca ise yaptigi konusmasinda; “Degerli arkadaslar sizleri ilimizde görmekten duydugum memnuniyeti ifade ederek sözlerime basliyorum. 81 ilden yaklasik 200 uzman yardimcisinin katildigi bu egitimde, Karaman olarak ev sahipligi yapmaktayiz. Yaklasik iki ay sürecek bu egitimde Insallah sizleri iyi bir sekilde agirlamak ve ilimizin tarihi ve turistik yerlerini sizlere tanitmak istiyoruz. Egitimin basarili ve verimli bire sekilde geçmesini temenni ediyor, hepinize basarilar diliyorum.” dedi.
81 Ilden 200 gelir uzmanin katildigi saymanlik müdür yardimciligi hizmet içi egitim programi 23 Temmuz tarihine kadar sürecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284