Sbs’de Ilk 100’de 15 Ögrenci

Ortaokul 8. sinif ögrencilerinin 8 Haziran Cumartesi günü girdigi Seviye Belirleme Sinavi (SBS) sinav sonuçlari 12 Temmuz Cuma günü açiklandi.

Sbs’de Ilk 100’de 15 Ögrenci
Açiklamalara göre Özel Basari Koleji ögrencilerinden ilk 100’de 15 ögrenci yer alirken ayni sekilde 450 puan’in üstünde 24 ögrencisi ve 400 puan’in üstünde ise 48 ögrencisi ile bu anlamda ilimizin zirvesinde yer aldi. Basari Koleji ögrencilerinin genel net ortalamasi ise 75.43 ile geçen yilki net ortalamasini artirmis, emeklerinin karsiligini alarak ilin en basarili okulu oldu.
Bu konuyla ilgili olarak bir açiklama yapan Okul Müdürü Mehmet Cosar, “Açiklanan sonuçlara göre Basari Koleji olarak 8. Sinif ögrencilerimizin tamami 425.975 puan ortalamasina ulasmis ve ilimizde derece yapmistir. Bizler Özel Basari Ailesi olarak yillardir söyledigimiz basari kelimesinin 3-5 ögrenci üzerinde degil okulumuz bünyesindeki tüm ögrencilerin çalismalarinin sonucu oldugunu bir kez daha vurguluyoruz. Hem tavandaki hem tabandaki tüm ögrencilerimizle gurur duyuyor, ellerinden gelen tüm çabayi sarf ettikleri için kendilerinin alinlarindan öpüyorum. Böyle bir basari elde eden ögrencilerimize ve emegi geçen herkese tesekkür ederim. Okulumuzun her alanda oldugu gibi SBS de de hiçbir kelime oyunu yapmadan basarisini oldugu gibi kamuoyu ile paylasmaktadir. Bu basarida emegi geçen tüm ögrencilerimize ve onlari hiç bir zaman yalniz birakmayan velilerimize ve ögretmenlerimize tesekkür eder basarilarinin devamini dileriz” dedi.

Bu sonuçlara göre yerlestirmeler için 15-21 Temmuz 2013 tarihleri arasinda tercihler yapilacak ve 6 Agustos 2013’de sonuçlar açiklanacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284