Seçim Güvenligi Bölge Toplantisi Konya’da Yapildi

Içisleri Bakanligi tarafindan düzenlenen Seçim Güvenligi Bölge toplantisi Içisleri Bakani Sebahattin Öztürk baskanliginda Konya’da yapildi.

 Seçim Güvenligi Bölge Toplantisi Konya’da Yapildi

Hilton Garden Otel’de gerçeklestirilen toplantiya Içisleri Bakani Sebahattin Öztürk, Jandarma Genel Komutani Orgeneral Abdullah Atay, Iller Idaresi Genel Müdürü Rahmi Dogan, Emniyet Genel Müdür Yardimcisi Zeki Çatalkaya, Konya, Antalya, Afyonkarahisar, Aksaray, Karaman, Nigde, Kayseri, Burdur, Nevsehir, Isparta illerinin valileri, emniyet müdürleri, jandarma komutanlari ve diger görevliler katildi.

Içisleri Bakani Sebahattin Öztürk toplantinin açilisinda yaptigi konusmada, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapilmasi için alinan tedbirlerin degerlendirilecegini, bölge toplantilarinin üçüncüsünün Konya’da yapildigini ifade etti.
Amaçlarinin; ülkemizde huzur ve güven ortami içerisinde halkimizin hür iradesinin seçim sandiklarina yansitilmasini saglamak oldugunu, siyasi partilerimizin ve adaylarimizin yasalar çerçevesinde siyasi faaliyette bulunmalari için her türlü kolayligi saglayacak güvenlik önlemlerinin mutlaka alinacagini, örnek teskil edecek bir seçim sürecini gerçeklestirmek için çalistiklarini, toplantida illerimizin seçim güvenligi ile ilgili çalismalarin sorun ve ihtiyaçlari konusunda daha detayli görüs alis verisinde bulunacaklarini vurguladi.
Toplanti daha sonra basina kapali olarak devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284