Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Düzenlendi

Karaman Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, şehit yakınları, gaziler ve aileleri onuruna iftar yemeği düzenlendi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Düzenlendi

Şehit yakını ve gazi ile ailelerinin ağırlandığı programa; Vali Fahri Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, Garnizon Komutanı Yurdakul Kazım Türkmen, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ile il protokolü katıldı.

İftar programında Vali Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral, masaları tek tek dolaşarak şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle yakından ilgilendi. Programın selamlama konuşmasında şehit aileleri ve gazilere hitap eden Vali Meral, “Sizleri bu akşam misafir etmekten, ağırlamaktan büyük bir onur duyuyorum. Rahmet, bereket ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzel Ramazan akşamı vesilesiyle şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Çocuklarınızı, eşlerinizi, yakınlarınızı, en sevdiklerinizi, bu vatan için, bu millet için feda ettiniz. Hepsinin ruhu şad olsun. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve sahip olduğumuz şanlı geçmişle aramızdaki güçlü bağın en önemli halkalarından birini oluşturmaktadır. Şehit ve gazilerimiz, huzur ve barış içinde bir hayat sürebilmemiz için canlarını ortaya koymuş, kendilerini bu vatan için siper etmişlerdir. Onların bu kahramanlıkları ve fedakârlıkları bizim varlık sebebimiz olmuştur. Ülkemizin birliği ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna gösterdikleri büyük cesaret ve fedakârlık sonucu şehit veya gazi olmuş aziz kahramanlarımızı bu Millet daima hatırlayacak ve her zaman minnetle anacaktır. Bu toprakları bize vatan yapmak üzere canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükran ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

İftar programının ardından Vali Meral ve eşi Zehra Meral, şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284