Sehrin Çöpleri Daha Çagdas Biçimde Toplanacak

Ilimiz Belediyesi, yol kenarlarinda bulanan çöp toplama kutularini yere gömerek çöpleri daha çagdas ve saglikli biçimde toplama karari aldi.

Sehrin Çöpleri Daha Çagdas Biçimde Toplanacak
Yol kenarlarinda çöplerin toplanmasi için konulan konteynerler, belirli bir program dahilinde yerin altina alinacak. Bu sekilde hem çirkin ve kirli görüntülerin önüne geçilmis olacak, hem de daha saglikli bir toplama saglanmis olacak.
Konu ile ilgili bir açiklama yapan Belediye Baskani Kâmil Ugurlu, “Sehirlesme çalismalarimiz hiz kazanarak devam ediyor. Çöp toplama kovalarimizi sehrin merkezinden baslatarak ve bütün Karaman’a yayarak uygulamaya koyduk. Yaptigimiz deneme iyi sonuç verdi. Önce Gazipasa, Ismetpasa, Istasyon yolu gibi yaya trafiginin yogun oldugu bölgelerde, yüzeydeki kovalari yer altina alacagiz. Uzun zaman olmayan bir süreçte de sehrin bütününde bu uygulamayi yapacagiz” dedi.
“Çagdas kentin gereklerini birer birer uygulamaya koyuyoruz. Karaman gelisiyor ve degisiyor. Sevgili hemsehrilerimiz Belediyelerine güvensinler ve bizi izlemeyle devam etsinler. Onlara güzel seyler sunacagiz ve bütün bunlari sevgiyle ve onlarin destek ve dualariyla yapacagiz” diyen Belediye Baskani Kâmil Ugurlu, çöp uygulamasinin basladigini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284