Seker; ``Onlar Konusur Ak Parti Yapar``

Köy ziyaretlerine tüm hiziyla devam eden AK Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Seker, 9 köyü ziyaret ederek köylerin sorunlarini dinledi.

 Seker; ``Onlar Konusur Ak Parti Yapar``

AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker ve beraberindeki heyet köy gezilerine devam ediyor. AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, Asagi Akin, Yukari Akin, Ihsaniye, Bayir, Ada, Kalaba, Akçaalan, Çukur ve Bostanözü köylerini ziyaret etti. Gerçeklestirilen ziyaretlerde milletvekili adayi Dr. Recep Seker'e, yöre halki yogun ilgi gösterdi. Ziyarete AK Parti Il Genel Meclisi Üyesi Adem Kapar, Il Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Dagdelen, Hakan Dogançay, Merkez Ilçe Yönetim Üyeleri Recep Açikalin, Necati Kozan, Okan Tolga Sayan ve Nurettin Pinar da katildi.

Köy ziyaretlerinde konusan AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, muhalefetin AK Parti'nin 12 yildir birikim yaptigi paraya göz diktigini dile getirerek '' Biliyorsunuz ekonomi alaninda devrim yaptik. Viraneye dönen ülkeyi yeniden ayaga kaldirdik. Cumhuriyet tarihinde yapilmamis reformlari yaptik. Su an kasamizda 346 milyar dolar paramiz var. Muhalefet gözü bizim biriktirdigimiz paraya dikti. BU ülke geriye gitsin kasasinda parasi olsun istemiyorlar. IMF'ye borçlanalim istiyorlar. Ancak biz IMF'ye olan borcumuzu bitirdik. Simdi ise IMF'ye borç veriyoruz. Bu ülkeyi kimse fakirlige sürükleyemez. Ancak biz ülke olarak da Karaman olarak da zenginlesiyoruz. Basbakanimizin bizim yöremizin insani olmasi bizim için çok büyük bir avantaj. Demirel döneminde Isparta nasil gelistiyse simdi de Konya ve Karaman gelisecek. Yatirimlar artik bizim bölgelerimize daha çok gelecek. Bu seçimde Basbakanimiza Karaman olarak sahip çikalim'' dedi.
DR. RECEP SEKER; ''ONLAR KONUSUR AK PARTI YAPAR''
AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, bugüne kadar hayal olan projeleri AK Parti hükümetlerinin gerçeklestirdigini belirterek ''Bugüne kadar Türkiye için hayal olan ne varsa 12 yilda gerçeklesti. Gerçeklesmeye de devam edecek. Biz büyük hedeflerle yola çiktik. Cumhuriyet tarihinde yapilan duble yollarin tamaminin üç kati fazlasini biz yaptik. Bunlarla yetinmedik. Ülkeyi Yüksek Hizli Trenle tanistirdik. Üniversiteler, okullar, tüneller, köprüler, hava alanlari daha sayamadigimiz binlerce eser ürettik bu ülkede. Karaman'i göz önüne alalim. Üç yanimiz duble yollarla çevrili bir duruma geldik. Trafikte konfor kalite artti. Üniversiteyi Karaman'a getirdik. Saglikta devrim yaptik. Yeni modern devlet hastanemizi Karamanimiza kazandirdik. Hizli trenimiz bitmek üzere. Kardeslerim bu hizmetleri ''Onlar Konusur AK Parti Yapar'' dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Seker, köylülerin sorunlarini not alarak ziyaretlerini sonlandirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284