Semerciler Sokagi Araç Trafigine Kapatildi

Ilimizin en eski sokaklarindan ve genellikle hirdavatçilarin yogun oldugu Semerciler Sokagi Il Trafik Komisyonu tarafindan alinan karar dogrultusunda araç giris ve çikislarina kapatildi. Sokagin trafige kapatilmasina ise esnaf tepki gösterdi.

Semerciler Sokagi Araç Trafigine Kapatildi
Sokak üzerinde esnaflik yapan vatandaslar, “Sokagimizin trafige kapatilmasi tüm esnaflarimiz için kötü oldu. Buradaki ufak tefek bir trafik problemi yüzünden sokagin tamamen kapatilmasi bütün sokagin magdur olmasina sebep oldu. Artik müsteri girmiyor sokagimiza. Eskiden müsteri arabasiyla dükkânimizin önünde durup boya, alçi, çimento, tesisat, soba gibi malzemelerini alip gidiyordu. Simdi müsteri bu ihtiyaçlarini aldiginda neyle tasiyacak. Bu kadar agir malzemeleri aracina kadar nasil götürecek. Durum böyle olunca müsteri de sokaga ugramaz oldu. Belediyeye esnaflar olarak dilekçe verdik. Kimse bizimle ilgilenmiyor. Vekilimize de söyledik. Baskani size getirip görüstürecegim dedi. Arkasi gelmedi. Biz derdimize bir çare ariyoruz. Çünkü islerimiz durma noktasina geldi” dediler.
Belediyenin sokagin trafige kapatilmadan önce birkaç soru ile anket yaptigini belirten vatandaslar yolun bu ankete istinaden kapatilip kapatilmadigini bilmediklerini belirterek, “Biz belediyeye parmagimiz yarali dedik. O kolumuzu tümden kesip atti” diye konustular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284