Semra Yetis Yardim Için Kosacak

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Milli Sporcusu Semra Yetis, sergilemis oldugu basarilarinin yaninda çok önemli bir yardim faaliyetinde de görev alacak.

Semra Yetis Yardim Için Kosacak

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olan, Karaman’i il disinda gerçeklestirilen yarismalarda basariyla temsil eden ve bu yil yapilan Alanya Sezon açilisi bisiklet yarislarinda 2 altin madalya alarak Karaman’i gururlandiran Semra Yetis, 01 Mart 2015 tarihinde Antalya ilinde Zihinsel Yetersiz Çocuklari Yetistirme Ve Koruma Vakfi Antalya Subesi tarafindan yapilacak olan RUNATOLIA Maratonunda 21 kilometre kosacak.
Bisiklet sporcusu Semra Yetis’in kosacagi her kilometre için vakfa 1000TL bagis yapilacak. Sporcu Yetis’in kosarak tamamlayacagi 21 kilometre için Karaman ilinden Zihinsel Yetersiz Çocuklari Yetistirme Ve Koruma Vakfi Antalya Subesi’ne 21.000TL bagis yapilmis olacak. Yapilan bu bagislar özel çocuklarimizin daha iyi bir egitim alabilmesi ve ulasim kolayligi için harcanacak.
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporculari Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ile beraber bir marka olma yolunda emin adimlar ile ilerlemekle beraber, spordaki basarilarini toplumsal yararlilik faaliyetlerine de yönelterek örnek çalismalarda bulunmaktadir.
Konu ile ilgili görüslerini dile getiren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,“ Karaman’da göreve basladigimiz günden bu yana spor faaliyetlerinin etkili bir sekilde ilerlemesi için elimizden gelen çalismayi yapiyoruz. Türkiye genelinde her türlü basariyi elde eden bisiklet takimimiz artik hedefine Avrupa’yi almistir. Çalismalarimiza bisiklet antrenörümüz Baris Ünlü ile hedefi uluslararasi olan bir bisiklet takimi olusturmaya çalisiyoruz. Özellikle bayan bisiklet takimi olarak Türkiye genelinde 1 numara olan ilimiz bu basarisini uluslararasi boyuta tasimak istemektedir. Takimimiz ve sporcularimiz sosyal duyarlilik konularinda da aktif olup örnek çalismalarda yer almaktadir. Sporcumuz Semra Yetis’in katilacagi yardim amaçli yapilan maraton yarismasi bir duyarlilik örnegi olup, spor faaliyetlerinin bir amaca yönlendirilmesi bakimindan çok önemlidir” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284