Seyir Terasları Karaman’ın En Gözde Mekanı Olacak

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından Beyazkent Mahallesi’nde yaptırılan Seyir Terasları çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Seyir Terasları Karaman’ın En Gözde Mekanı Olacak

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın yapımına büyük önem verdiği projelerden birisi olan Seyir Teraslarının yapımı Beyazkent Mahallesi’nde sürüyor. Hızla devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çalışkan, projenin bu yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

“Seyir Terasları hizmete girdiğinde Karaman’ın en gözde mekânlarından birisi olacak” diyen Başkan Çalışkan: “Vatandaşlarımızın keyifli ve huzurlu vakit geçirebilecekleri bir sosyal yaşam alanını daha Karamanımıza kazandırıyoruz. Beyazkent Mahallesi’nde Vali Konağı arkasındaki yamaç üzerinde bulunan 35 bin metrekare alana sahip olan bu projemiz içerisinde; piknik alanları, restaurant, kamelyalar, spor sahaları, çocuk oyun grupları, otopark, lavabo, çay bahçesi, yürüyüş yolları, dekoratif aydınlatmalar ve şelale şeklinde süs havuzu olacak. Çalışmalar ağırlıklı olarak projenin bina kısımlarını kapsayan restaurant ve çay bahçesi gibi sosyal tesis alanlarında devam ediyor. Bulunduğu konum itibari ile şehrin en önemli girişlerinden olan Mersin yolu girişini daha gösterişli bir hale getirecek bu projemizi 2017 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284