SGK `Alo 170` Dünya Birincisi Oldu

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Iletisim Merkezi `Alo 170`, En Iyi Dis Kaynakli Is Ortakligi kategorisinde dünyanin en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “Contact Center World.com” yarismasinda altin madalya kazandi.

SGK `Alo 170` Dünya Birincisi Oldu

Daha önce Ingiltere’nin Baskenti Londra’da yapilan yarismada Avrupa, Ortadogu ve Afrika bölge birincisi olan Alo 170 bu defa Las Vegas’da düzenlenen En Iyi Dis Kaynak Is Ortakligi kategorisinde, AMERICAS bölge birincisi ABD’li sirketi kendi evinde geçerek dünya birincisi oldu.
ALO 170, dünya devlerinin yaristigi organizasyonda yüzde 87’lik yüksek ilk temasta çözüm orani ve yüksek müsteri memnuniyeti ile örnek Kamu projesi olarak gösterildi.
Contact Center World.com tarafindan her yil iki asamali olarak düzenlenen yarismada, AMERICAS, APAC ve EMEA olmak üzere üç ayri bölge bulunuyor. Birinci asama olan bölge finallerinde, bölgelerin en iyi çagri merkezleri ve uygulamalari belirlenerek, bölge finallerinden basariyla çikan uygulamalar, dünya finalinde 25 ayri kategoride mücadele ediyor. Her yil binin üzerinde firmanin katildigi yarismada Alo 170, kategorisinde dünya birincisi oldu.
Çalisma ve Sosyal Güvenlik Iletisim Merkezi Alo 170’in dünya birinciligi ödülü almasinin, vatandasa verilen önemin en degerli ispati oldugunu ifade eden SGK Baskani Fatih Acar, “Bir Kamu Çagri Merkezinin dünyanin en prestijli ödüllerinden birini almasi ülkemiz ve kurumumuz açisindan hem çok önemli hem de çok degerli” dedi.
Acar, Alo 170’in vatandaslarin bilgilendirilmesi, kayit disi istihdamla mücadele, risk odakli denetim, yabancilarin çalisma izinleri, issizlik ödenegi, sigorta ve emeklilik hizmetleri, ilaç kesintileri, saglik aktivasyonu gibi genis bir yelpazede önemli fonksiyonlari yerine getirdigini söyledi. Alo 170’in Karaman’da yüzde 50’si engelli, Sanliurfa’da yüzde 60’i Kadin istihdami olmak üzere toplam 300 çalisani ile Türkiye’nin en büyük kamu sosyal sorumluluk projeleri arasinda yer aldigina dikkat çeken Acar, “Emek veren, katki saglayan herkese yürekten tesekkür ediyorum” diye konustu.
2 Kasim da Las Vegas’da yapilan ödül törenine, SGK Hizmet Sunumu Genel Müdürü ve ÇSGB Bilisim Koordinatörü Adem Onar, SGK Kurumsal Iletisim Daire Baskani Ilhan Isman, SGK Baskan Danismani Ebubekir Siddik Yigittürk katildi. Kazanilan ödülü Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Sunumu Genel Müdürü Adem Onar, Kurumu Baskani Fatih Acar’a törenle takdim etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284