SGK'dan İftar

Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, geçtiğimiz akşam müdürlük bahçesinde şehit aileleri, gaziler, çalışan iş kazası geçiren ve emekli olan sigortalılar ile sevgi evlerinde kalan çocuklar, mahalle sakinleri ve kurum çalışanlarıyla bir yemeğinde bir araya geldi.

SGK'dan İftar

Yemeğe ilimiz Valisi Fahri Meral’in eşi Zehra Meral, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Bayat, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş’da katıldı.

SGK İl Müdürü Serdar Fındık yemek sonrasında yaptığı konuşmada,  “Sizleri başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azad olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı akşamında misafir etmekten, ağırlamaktan büyük bir onur duyuyorum. Rahmet, bereket ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzel Ramazan akşamı vesilesiyle şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” diye konuştu.

İl Müdürü Fındık, Kurumun iş yükünün bir hayli fazla olduğunu ve  bu iş yükü altında özverili bir şekilde çalışan tüm personeline yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284